[]

terör örgütlerine karşı kimyasal ve biyolojik müdahale

Amerika carpet bomb - napalm atmış vietnamda, e küçük amerika olarak neden böyle bir şey yapmıyoruz?

bi ölsünler aq. dna'sı ufak çaplı değiştirilmiş bir virüse bakar.


 
daha önce kimsenin aklına gelmedi diye yapmıyoruz. bir başvur savunma bakanlığına. böyle bir dehayı muhakkak değerlendirirler.


  • dinsiz adam  (15.03.16 21:56:17) 
Tahminen bir sürü aşağılama ve fanatik destek girdileriyle dolacak burası. O yüzden ben gerçek bir açıklama yapıp kaçıvereyim önceden.

çünkü savaşın kuralları ve bu kuralları belirleyen uluslararası hukuk vardır. Bu hukuk insanlık tarihinin geçmiş deneyimlerinden alınmış derslerden oluşur. Yani devletler çok insancıl diye değil, bu tip eylemlerin sonucunda logaritmik olarak büyüyen çift yönlü katliam döngüleri oluştuğu için yapılmıştır. Uluslararası hukukun da senin kendi helvadan yaptığın ve acıkınca yediğin hukuk gibi olmayan, gerçek sonuçları vardır. Zira basit biçimde senin baş edebileceğinden daha güçlü yaptırım uygulayıcıları bulunur.

Bunun dşında farklı alanlarda da etkili çeşitli etik kuralları bulunur ve bu kuralların varlığı güç sahibi kişilere doğal limitler getirir. Örneğin bilim adamı sıfatı taşıyan insanlar biyolojik silah üretmez, biyolojik silah terör hücreleri tarafından üretilebilir.

Pratik yönde ise uyguladığın şiddetin geri dönüşünden korktuğun için bunu yapmaz veya gizlice, küçük ölçekte yaparsın. Bu basit kurala uymazsan yarın senin su kaynakların zehirlenir, senin şehirlerine biyolojik saldırıda bulunulur vs vs.

Uzun lafın kısası, aptal olmadıkları için devletler toplu katliam yapmaktan kaçınır.
  • rygard  (15.03.16 22:01:18) 
evet güneydoğuya bir adet atom bombası atalım.
atmadan önce sağ tık/özellikler/sadece terörist öldür seçersek başka kimseyi öldürmez bu bombalar. bu zekayla buralarda harcanıyorsun delühanlu

  • cekilmis gayfe  (15.03.16 22:02:53) 
(bkz: tamil çözümü)

bunu buraya koyayım, öldürmeyle bitmez diyenlere gelsin.

yanıt: kimyasal ve biyolojik müdahaleye gerek duymuyoruz. ülke içinde hak edeni cezalandırsak, ülke dışından sınırdan girişleri önlesek bize yeter.

zamanında çiller benzerini yaptı. pkk lağvediyordu kendisini. hatırlatayım. burdaki sevgi kelebekleri "barış, kardeşlik, dostluk" diyedursunlar.
  • siradisi00  (15.03.16 22:30:14) 
vaay, kimler varmış buralarda! @siradisi00 rahat mısın? eksisozluk.com


  • some devil  (15.03.16 22:52:46) 
ABD'de o bombaları attı, tüm dünyada teşhir edildi ve sonunda kamuoyu baskısıyla geri çekilmek zorunda kaldı. Türkiye, ABD gibi kamuoyu olan bir ülke olmadığına göre, bu silahları kullanması durumunda, PKK iyice özgürlük savaşçısı bir noktaya gelir dünya kamuoyunda. Tabii, bu silahlar Türkiye'de var mı, o da bambaşka bir konu.


  • maxim gorki  (15.03.16 23:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.