[]

ne yemek yapayim?

evde 2 kabak, 1 buyuk patlican, domates, bellpepper denen biberlerden yarim, patates ve sogan var. salca ve ton baligi da var.

bunlarla ne yemek yapsam? canim cekmediginden midir nedir, aklima bir sey gelmedi. disarisi da kar, soguk. usendim markete gitmeye.

not: makarna da var.

 
bunlardan anca türlü denen iğrenç yemek olur gibime geliyor :)


  • cekilmis gayfe  (15.03.16 17:11:25) 
yumurta ve un ekleyip, soğanı ortak kullanarak kabak ve patlıcan ile mücver. Domates ve biberlerle de üstüne sos. isteğe göre soğan kullanılmasa da olur, ben seviyorum bir miktar soğanı mücver içinde. Varsa dereotu da eklenmeli.


  • rygard  (15.03.16 17:13:49 ~ 17:15:27) 
rygard, 1 tane yumurta var. yeter mi?


  • letheavendangered  (15.03.16 17:15:29) 
mücverde 2 kabak ve 1 patlıcan için 3 yumurta lazım. Alternatif; peynir, kaşar, süt ve fırın varsa kabak graten de yapılabilir.


  • rygard  (15.03.16 17:21:17 ~ 17:23:54) 
türlü, yanına makarna, ne güzel işte. geçen sadece patates, soğan, biberim vardı üçünü karıştırıp baharatlarla yemek yaptım. gönül kıyma isterdi gerçi. olsun yine de güzel, random bi yemek oldu.


  • nice tnetennba  (15.03.16 17:25:44) 
Kabak, patlıcan ve patatesten karışık kızartma yap, üzerine domatesten sos. Yoğurt da varsa daha ne olsun. Ya da kabakları, patlıcanı, domates ve soğanla soteleyip iki yumurtalı omlet yapabilirsin. O daha sağlıklı.


  • elikası  (15.03.16 17:28:51) 
update: makarna yokmus. yag da yokmus hay allah. 4-5 damla bir sey cikar, ondan da bir sey olmaz. sut yogurt peynir hicbiri yok ama 2 tane avokado var! seve seve market yolu gorundu bana.


  • letheavendangered  (15.03.16 17:30:58 ~ 17:31:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.