[]

Bu araba alınır mı?

92 model 190e otomatik şanzuman... 20000tl

Buda eksper raporu

eksper.mobi

 
Kaput ve arka bagaj kapağı değişmiş. Bu araba arka ve önden sağlam darbe yemiş bu durumda. Diğer değişenler ve yağ kaçakları bu yaştaki bir araba için göz ardı edilebilir belki ama araba bence 20.000tl etmez ve sana ileride masraf çıkarabilir.


  • arnold schwarzeneger  (15.03.16 11:54:33) 
25 yaşındaki arabaya ben hayatta vermem 20.000


  • bobinhoo  (15.03.16 11:58:29) 
ederi 13-15 arası ama milletin malı kıymetli 25'de ister, veren olur mu bilmem.

edit: tavan, direkler falan da boyalıymış. bir sürü de değişen var. arabanın başına ne gelmiş merak ettim ama 15 bile verilmez buna.
  • coder6006  (15.03.16 12:01:27 ~ 12:04:44) 
verilmez bu para...kliması bozuk koltuklar deforma önden arkadan vuruğu var... bir de araç komple boyalı...


  • gotic  (15.03.16 12:02:08 ~ 12:03:42) 
hiç bulaşma derim. ısıtma sistemi ısıtmıyor sadece bunu çömen için ön göğüs sökülmesi söz konusu sökülünce geri toplayacak ustan iyi değil ise her yerinden ses alır araba onun haricinde direksiyon yağ kaçağı vs en iyisi bu kasada bakıyor isen 200 serisi veya biras daha toplu bir 190 bak derim


  • gaspetizm  (15.03.16 12:04:00) 
Şimdi şöyle birşeyde var arabayı 2 gün önce bende sürdüm arabanın kaloriferi çalışıyordu iç döşemeleri eski değildi. Araba 2 gündür aynı yerde bekliyordu altına yatıp baktım yerde ve arabada yağ yoktu... Eksperi aradım arabayı çalıştırmamışlsr benzini yok diye... Bu bilgiyide vereyim.


  • onursensoz  (15.03.16 12:28:11) 
aracı almaya niyetlisin ama bence yine de biras daha araştır (eksper motoru çalıştırmadan rulman sesi var diyemez sadece tecrübeye çıkmamıştır.)


  • gaspetizm  (15.03.16 12:33:57) 
Hocam sanırım sen bu arabayı almak icin kendince hafifletici sebep arıyorsun ama adam belgelemiş sana işte. Bu verilere göre bu araç bu fiyata alınmaz. Yarın bir yerini yaptırayım desen orijinal parçasını bulamayacaksın, sağdan soldan buldukları parçaları monteleyecekler falan. Dertsiz başına dert alma. 20 000 tl bu araca verilmez. Net.


  • primetime  (15.03.16 13:26:25) 
Bu arabaya özel verilmez bu para. Sürpriz yapar. Ayrıca sıralı sistem lpg takılamıyor. Patlama sorunları var. Sonradan elektronik enjeksiyon takılıp güzel verim alınabilir. 190 iyi arabadır. Yaşının önemi yok. Temizlerinin piyasası bu civarda. Ama bu araba etmez.


  • mimimi  (15.03.16 14:02:26) 
Öncelikle şunu belirteyim raporu gördüğüm gibi kaporamı aldım gittim. 2.sorduğum soru eksperler gerçekten derinlemesine bakıyor mu ile alakalıydı çünkü eksperi arayıp kaloriferi çalışıyor dediğimde biz arabayı çalıştırmadık şeklinde cevap verdi başlarında değildim çünkü
...başka bi aranaya yine eksper tutacağız sonuçta adam gibi birini tutalım diye tam izah edememişim yoğunluktan... Ayrıca

@hep mutlu olmak... Soruya cevap vermeyeceksen ne diye yazıyorsun, kısaca size ne? Kendi işinize bakın...
  • onursensoz  (15.03.16 14:08:03) 
Galeriden satılık değil mi? Experden ziyade ustasına göstermek lazım. Hele ki galeri arabasıysa...
Zira bu eksper raporu -eğer doğruysa- motor, şanzıman ve direksiyon kutusundaki yağ kaçakları hayra alamet değil. Arabayı çalıştırmadan bilya sesi olduğunu nasıl anlamışlar, ön takımların durumunu nasıl belirlemişler bilmiyorum ama bunlara da dikkatli baktırmak lazım.
Araç, 5 ay önce el değiştirmiş. Sigortacı vasıtasıyla sürekli el değiştirmiş mi bu öğrenilebilir.

Benim şahsi fikrim sen bu arabadan vazgeç. Aklına yatan başka araba olursa da, o markanın ustasına göster. BMW'ciyse bmw, mazdacıysa mazda, subarucuysa subaru. Bu çok önemli. Her arabaya bakan yerlerden uzak dur.
Hatta sadece ustasına göstermekle kalma, yetkili servisine de göster.
  • battal gemalmaz  (15.03.16 14:16:04) 
Eklemeyi unuttum. Eski model mercedes alacaksan mutlaka iyi bir mercedes ustasına göster. Boya makinesi tutup, altına üstüne bakmakla olmaz. Motor ve yürürde masraf çıkartan ve parça fiyatından ziyade, işçilik yönünden -ki istanbul ateş pahası o konularda - seni zor durumda bırakabilir bu sürprizler. Benim 190d 2.5 vardı. 4 sene bindim ve bebi bir gün üzmedi, yolda bırakmadı.
İkincisi istanbuldan almamanı öneririm. Kaza yapma riski yüksek, nem ve deniz havası 3-4 yaşındaki araçlarda bile çürüme yapıyor. Bu paralara çıktıktan sonra 2.5 dizel alternatifini de düşünmeni öneririm. 2500 motoru duyunca ouu çok yakar diyen arkadaşlara bilgi: şehir içi 8lt, şehirler arası 6lt yakıtı var. 140km ortalamayla 7.5 lt yakıyordu benim araba şehirler arası.

  • mimimi  (15.03.16 14:26:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.