[]

her gece kabus görmek

uzun süredir her gece kabus görüyorum. mesela dün 3 defa uykudan uyandım ve her yatışımda tekrar tekrar kabus gördüm. uzun süredir böyle. alıştım artık ama bazı kabuslar gerçekten korkutucu oluyor. sabaha kadar tekrar uyuyamadım gün doğunca yatabildim tekrar. nabayım?




 
yorganın çok kalındır ev çok sıcaktır canın sıkkındır vs bir sürü sebep ha bir de tok karına uyumayacaksın


  • neira  (15.03.16 10:45:31) 
Yatmadan kisa sure once yemek yemek, susuz kalmak, uyunan odanin havasiz olmasi gibi dis etkenler de etkiliyor.


  • neferkitty  (15.03.16 10:53:30) 
ozellikle sekerli birseyler yiyip ustunden yeterince vakit gecmeden yatarsan bir de vucudun susuz kalmissa kabus gorursun.


  • mavicorap  (15.03.16 12:27:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.