[]

Kredi Kartı ve Pos Cihazı

Merhaba,

Diyelim ki ben bir diş tabibiyim ve muayenehanem var. (Avukatlık bürosu yada mimarlık ofisi de olabilir) Buraya pos cihazı alsam kredi kartına 36 taksit yapsam olmaz mı? Hem kayıt dışı kazancımın önüne geçilecek hem hizmet alanlara ödeme kolaylığı hemde ben alacağımı banka garantisine bağlamış olacağım.

Nasıl yapabilirim böyle bir şey?

 
olmaz. 36 taksit vermezler.


  • Frederick Co  (15.03.16 09:02:02) 
@Frederick Co konu taksit sayısı değil. 2 taksit olsa bu iş olur mu?


  • nedendir bilinmez  (15.03.16 09:03:26) 
reklamlarda bangır bangır dağıttıkları bonusları kimden aldıklarını öğrendiğinizde çok üzüleceksiniz.


  • cirkinkizyokturazvotkavardir  (15.03.16 09:04:04) 
@cirkinkizyokturazvotkavardir
Tam olarak neden üzüleceğiz?

  • nedendir bilinmez  (15.03.16 09:06:25) 
36 taksit vermezler, belirli bir üst limiti var.

banka işlem başına komisyon alıyor, vade arttıkça komisyon da artıyor. ayrıca iş koluna ve işlem hacmine göre de değişebiliyor bu komisyon oranı, o yüzden arayıp sorun derim.
  • hayirsiz  (15.03.16 09:24:58 ~ 09:32:45) 
bankaya başvurabilirsiniz. veriyorlar. hatta bankalara göre taksit vs. değişiyor. dişçi için konuşuyorum gayet kullanılıyor. avukatta ya da mimari ofiste görmedim.


  • ozdek  (15.03.16 09:27:26) 
vade farkını öderseniz 72 taksit dahi yapabilirsiniz.


  • babilbaligi  (15.03.16 09:28:32) 
bankaların doktor pos diye ürünleri var. kullandığınız bankanın müşteri temsilcisine bir sorun.


  • inheritance  (15.03.16 09:29:30) 
maliyetlerinizin artacağını ve bu ek maliyetlere katlanacağınızı düşünüyorsanız olur tabi. sanırım @cirkinkizyokturazvotkavardir in bahsettiğide bu. ayrıca her hizmet koluna ayrı taksitlendirme imkanları oluyor, banka ile teyitleşmeniz lazım. ek maliyetlere örnek vermek gerekirse;
yıllık pos ücreti,
verimsiz pos ücreti,
k.kartı başına komisyon ücreti,
k.kartı puan kullanım komisyonu,
kartın bağlı olduğu hesaba ilişkin maliyetler gibi gibi
  • mohito  (15.03.16 09:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.