[]

Mercedes-Benz Yaz Staji Gorusmesi

Bir arkadasimi gorusmeye cagirmislar insan kaynaklarindan staj icin. ama arkadasim ilk kez bir gorusmeye cagrildigi icin neyle karsilasacagini hic bilmiyor. ve burada staj yapmayi cok istedigi icin de onceden sorusturmaya karar vermis. kendisi makine muhendisligi 3.sinif ogrencisi.

aynen, kelimesi kelimesine ne sorarlar diye sormuyorum ama,

genel olarak mercedes benz insan kaynaklari, staj gorusmelerinde ne sorar?

hangi konulardan bahsedilir?

adayda hangi ozellige dikkat ederler?

nasil bir on hazirlik yapmali?


tesekkurler

 
@horatius

sozluk serbest mi hocam? bir de ceviri yaparken yaninizda mi bekliyorlar? caktirmadan telefondan sozluge bakabiliyor muyuz?
  • wagner love  (15.03.16 08:41:02) 
Mercedes-benz'in tarihini Türkçe olarak verip, ingilizce'ye çevirmemizi istemişlerdi. Sözlük falan serbest değil tabii ki :) sitesinde hem tr hem en secenekleri olduğu için oradan tarihine falan bir bakıp gitmesinde fatda var. Ben globally-active falan demiştim sık sık çevirimde.


  • bfm  (15.03.16 08:50:32) 
marka hakkında bilgi edinip gitmek +1 neden burada çalışmak istiyorsun sorusuna arabalarınız pahalı demek ki iyi bi firmasınız diye yaklaşmayacak seviyede olması lazım. kuruluşu, global duruşu, çapı falan bunlar hakkında bilgisi olsun. ama ben nasıl da araştırmıştım diye göze sokacak şekilde alakasız yerlerde söylemesin bu bilgileri.


  • freya  (15.03.16 10:15:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.