[]

İzmir'de hamster fazlası olan var mı?

satın almadan önce buraya bi soram dedim.
(öğrenci bi gencimiz arkadaşına hediye etmek için arıyor))



 
hayvanlar hediye malzemesi değil. çok gördük bir hevesle alınan kuşun, hamsterın öldüğünü.

bir hiddetle yazmış bulundum ama lütfen alet olmayın, arkadaşınızı da uyarın.
  • piremses  (15.03.16 07:32:50) 
bir hamster asla fazla değildir.


  • anonymice  (15.03.16 07:56:24) 
haklısın primses, hayvanlar hediye malzemesi değildir zira hayvanlar malzeme değildir:)

katılıyorum, ben de aldığı ev hayvanının, doğurduğu evladının sorumluluğunu yüklenemeyen insanlar tanıdım. bunun yanı sıra, tam tersi örneklerini kat kat fazla gözlemledim.

ülke gündeminden midir, alışkanlık mı edindik bilmiyoum; biz daha çok olumsuz örnekleri vitrine koyup olumlu olanları çekmecede saklıyoruz. Oysa olumlular daha fazlalar ve galiba bizim onları bilmeye herkesten fazla ihtiyacımız var.

durumun alet olmayla alakası yok. ekranın arkasını biraz aydınlatayım: bu gencimiz uzun zamandır hamster almak istiyor. lise son öğrencisi, sınavlarına çalışmak yerine hafta sonları çalışıp okul masraflarını çıkarıyor, ailesine destek oluyor. hamster edinmek için bütçesi yok.

anonymice, hamster sevenlere göre öyledir muhakkak. ancak yine de durum değişikliği vs nedenlerle bakamayacak durumda olan olur, doğurmuştur yer arayan olur vs... ( doğuruyo demi hamster)
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (15.03.16 09:21:03 ~ 09:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.