[]

hangi telefon

bu duyuruyu yeterli fikir cevap gelmezse yarın akşam 8 9 gibi açarım hacı tekrar kusura bakmıyorsunuz.

a: huawei p8 lite
b: lenovo p70
c: sony m4 aqua
d: zenfone 2 laser 5.5

800 liraya kadar bütçe. son dörde şu telefonları çıkarttım.

huawei: tasarım süper. tek soru işaretim şarjı. 2200 ma.
lenovo: arıza falan çıkarıyormuş, okudum ekşide falan. bilemedim.
sony: 8gb hafıza.
zenfone: kendime alıcam. aynısından kardeşime de alacak kadar iyi mi?

kardeşim 17 yaşında. kurcalar, oyun falan oynar, internet sosyal ağ vs kullanır yani telefonu.

ne diyorsunuz.

 
p8 lite pedere aldık 2 haftadır kullanıyor. hoşuma gitti benim zarif makina. ama şarjı çok iyi gitmiyor.


  • rosencruz  (15.03.16 02:36:18) 
sony m4 aqua var bende.

en basta cok güzel telefon, cok sik, cok güzel görünüslü. kullanirken en ufak fasosu yok, zurnanin zirt dedigi yer hafizasi, her gün app yüklerim derseniz gelmez, sinir eder.

ben cok verimli bicimde kullaniyorum, cok keyif aliyorum ama aman aman 52 tane uygulama var, bunlarin 20 si filan telefonla gelen appler galiba, bazisini kullaniyorum bazisini kullanmiyorum filan. pili mükemmel gidiyor bu arada, cok cok rahat 1 gün cikiyor, ben cogu zaman her 2 günde bir sarj ediyorum.

yani öyle kurcaliyorsa telefonu sony m4 yetmez.

bu arada huawei p8 lite in pili cok kötü, kullanan herkes sabah dolu ise aksama dogru sarj etme ihtiyaci duyuyor, yil 2016 ben hala 10 saatte telefon sarj ediyorsam olmamis o.
  • kurnaz  (15.03.16 02:37:56 ~ 02:39:02) 
Oyun vs. için büyük ekran iyidir. Genel olarak da bakıldığında aralarında en iyisi:
www.bilio.com

Bu üründe Teknosa'da %15 (85 TL hediye çeki de var. Kendine alırken de çeki kullanırsın :)
  • novotni  (15.03.16 09:57:43 ~ 09:59:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.