[]

Kadıköy de bilgisayarcı/teknik servis

Selamlar,

Bilgisayarımın fanını temizletmek ve termal macununu yeniletmek istiyorum. Kadıköy de bildiğiniz işini iyi yapan güvenilir bir bilgisayarcı ya da teknik servis var mıdır? Bilgisayarım Asus marka.

Teşekkürler

 
yazıcıoğlunda bir sürü bilgisayarcı bulabilirsin. ben 1. katta merdivenlerden çıkınca tam karşıda kalan bilgisayarcıya götürmüştüm memnun kalmıştım.


  • sta  (15.03.16 01:30:13) 
bi defa elini kolunu sallayarak yazıcıoglunda bilgisayar verirsen gö.. yok yok muhtemelen bilgisayarın bikaç parcasını kaptırırsın.
yazıcının karsısında emintaş işhanı, 4.kat k3 bilgisayar zeki abiye gidiyosun.

  • galandar kostumu  (15.03.16 02:43:03 ~ 02:44:06) 
işini yapan, ya işi yaparken onu izleyebildiğin ya da hdd yi çıkarıp bilgisayarı teslim ettigin kisidir.
kendin dahi internette öğretici videolara bakarak yapabilirsin bunu. macun ücreti (yaklasık 5tl) hariç, paran da cebinde kalır.

  • 1adam  (15.03.16 05:12:02) 
kendin yap hocam.


  • freetakilir  (15.03.16 07:39:58) 
galandar kostumu doğru söylüyor. belli bir yere gidip adamın adını vererek iş yaptırırsan bi sıkıntı olmaz yoksa ramini hemen indiragandi yapıyorlar.
daha önce hiç kasa açıp iş yapmadıysan elleme işlemciyi sökerken kırarsın falan
götür yaptır mis içini de temizlesinler fakat önünde yapacaklarsa yaptır
  • neira  (15.03.16 08:12:36 ~ 08:13:26) 
ramleri sabit diski islemciyi sokmesini halledebilecek adam, hava ufletme işini halledemeyecekse, macun sürmeyecekse kendini kadikoyun serin sularina biraksin zaten.

adam hava uflemeyi bilmiyorum, macun surmeyi bilmiyorum diyor, cevap olarak islemciyi rami ekran kartini sok bilgisayarciya götur diyorlar. adam da tikini basiyor evet ya dogru soyluyor diye.

bu parcalari sokecekse bilgisayarci nereye hava tutacak, macunu neresine surecek? tey allahim ya.

yok adam bunlari sokebiliyor diyelim, hava da mi tutamayacak?
  • beyteper canavari  (16.03.16 13:58:06 ~ 13:59:43) 
yazıcıoğlunun karşısında emintaş iş merkezinde 3. katta VCS bilgisayar var Veysel bey iyidir , uzmandır işinde . ben kendi notebooğumu da ona götürürüm arkadaşlarımı da yönlendiririm güvenerek . titiz ve yavaş çalışır .


  • devilone  (16.03.16 14:27:56) 
bunun için aksiyona ne gerek var yahu -.-'

fanlar kolay ulaşılabilecek bir yerde ise sök yerinden çıkar zaten tek yapman gereken sogutucuyu çıkarmak. işlemci ram vs çıkarmana gerek yok. sogutucuyu al biraz sert üfle elinle birkaç kez çevir herhangi bir takılma var mı yok mu diye sonra peçete ile işlemci ve sogutucu üzerinde ki macunları temizle yenisini sık kapat bitti. geçmiş olsun.

sogutucu alt kısımlarda ise tavsiye edilen bir bilgisayarcıya götürmen yeterli olur.
  • atymaty  (17.03.16 11:20:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.