[]

bugun bi bok yedim ki sormayın, cok utanıyorum://

iş gorusmesine gitmiştim, hem de gec kaldım mudurler bekliyor. ezik girdim yani, bayadır da insan icine cıkmıslıgım yok.
ankara'dan müdürlere baglandık. mulakatın bi yerinde cok sık ankaraya gelmenizi belki de kalmanızı isticez dediler, ben de -gerizekalılıga bakın ki- ankara'ya gelmek sorun degil; ankara'da yaşamak zor dedim sonunda acı bi gulumsemeyle. size de cok gecmiş olsun falan dedim ama bu hatayı nasıl yaptım? cok kızdım kendime, üstüne kara mizah da olsa espri yapılacak konu muydu:/ olayın heyecanıyla nasıl bi bok yedim ya. offfff o saatten beri moralim bozuk.
iş umrumda degil, zaten yarım saat gec kaldım. ama insan olarak tiksinmişlerdir benden di mi?


 
Her insanın stresle baş edişi farklıdır. Kimisi olayı çok ciddiye alır, kimisi biraz daha şakacı bir tavır takınır.

Eğer aklı başında insanlarsa, hayır sizden tiksinmemişlerdir. Her ne kadar yaşadığınız olay bir eksi gibi görünse de, bence şansınızı tamamen yok etmemiş.

Beklemediğiniz sonuçlar da çıkabilir, görüşmenin sonrasını bilmek gerek tabi.
  • superyetenekliajan  (15.03.16 00:42:52) 
Dostum pozisyon neydi bilmiyorum ama mülakatın çokta iyi geçmiş olsa şansın zaten %15-%20 arasındaydı, o yüzden çok takılma güzel bir anı olmuş bence:)


  • bapyemir  (15.03.16 00:44:43) 
arkadaslar işte degilim zaten inanın, sadece laf agzımdan cıktıktan sonra kendime inanamadım. zira olayın basından beri elemanlar ankarada oldugu icin gundeme deginmek istiyordum ama aklımla-dilim koordine olamadı:/


  • galandar kostumu  (15.03.16 00:46:14) 
ben dediğinde bi gariplik göremedim ya espri kısmı hangisi?


  • sta  (15.03.16 01:05:07) 
Fazla büyütmüşsün.tiksinilecek bir durum yok ortada.


  • steve rogers  (15.03.16 01:16:49) 
bence gayet icten ve durust oldugunuzu gostermistir.


  • bir varmis bir yokmus  (15.03.16 01:22:27) 
Çok abartma.

Taksicilere karşı da açık ol. Ne çakal olduklarını duymayan mı kaldı.
  • mza  (15.03.16 02:37:21) 
bi sıkıntı göremedim ben gayet doğru söylemişsin hatta. siz buradasınız ben istanbuldayım hohoho dememişsin ki.


  • neira  (15.03.16 08:14:48) 
kötü ama abartılacak kadar değil. kafaya takma.


  • eindaclub  (15.03.16 09:28:24) 
Ben de bi sıkıntı göremedim takma.


  • mutlusismankedi2015  (15.03.16 12:32:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.