[]

Nedir bu Tepkisizliğimizin Sebebi?

Arkadaşlar ne oluyor bize?

Ülkede olanların ve bunun ciddiyetinin farkında mıyız?

Böyle tepkisiz mi kalacağız?

Bu olanların sonunun ne olacağını tasvir edemiyor muyuz?

Yandaki başlıklara bakıyorum da,evet insan yaşadıkça farklı meşguliyetleri, zevkleri bilmem ne vardır burası da duyuru forum olduğu için bunları soracaktır; ama şu an gündemimiz günlük hayatta bizi eğlendiren şeyler mi olmalı; yoksa gelecek kaygımız mı?

Neden birlik olup bir tepki koyamıyoruz, bir icraat yapamıyoruz. Hepimizn kulaklıkları kulağında geçici heveslerle gün öldürmekteyizz hala. Biliyorum mecalimiz kalmadı; bitirdiler içimizdeki vatan millet sevgisini ama, biz bir tepki koyamazsak, eylemlerimiz burada böyle sözlü kalırsa sonumuz ne olacak? arap baharının son halkası olmayacak mıyız, bu eylemler büyüyüp genişleyip yayılmayacak mı. son yıllarda artan ivmeyle kızışan ortamın sonu nereye varacak tahmin ederiz, ama hala evlerde televizyonlarda dizilerimizi izleyip unutalım mı olanları? dünyanın başka yerinde olan eylemlere karşı halk yılmadık, yenlmedik barış barış barış diye haykırmıyor mu? biz neden ama neden bu kadar pasifiz. kafamda deli sorular.

 
bu ülkenin kurtarılmaya değer olduğunu düşünmüyorum, o yüzden tepki vermek de istemiyorum. sıkma kafaların, penguen teyzelerin keyfi yerindeyse banane? domuz gibi yaşasınlar.
i.hizliresim.com

  • masa penisi  (14.03.16 21:28:13 ~ 21:29:16) 
bu ülkenin kurtarılmaya değer olduğunu düşünüyorum, çünkü biz ve bizim gibi insanlar buna değer..


  • arkburak  (14.03.16 21:30:11) 
İnsanları sürükleyecek bir lider yok çünkü. Şahsen ben gezi olaylarında aktif olan bir katılımcı olarak içimden gelmiyor abi. Yok yani şu an memleket yansa umrumda değil. Çok çok bir canım var o gider.

Dün güvenparkta olabilirdim saat 5 te arkadaşlar gelsene kuğuluya geçicez demişlerdi mesela gitsem belki bende gidecektim 427 bizim durağımız. Tam yanında patladı.

Neyse işin özü yaş 24 şurada ağız tadıyla bi 24 yıl daha yaşarım elim ayağım sağlam gerisi rezalet zaten, onda da din, siyaset gibi içi 5 para etmez şeylere bulaşmak zerre akıl işi değil.
  • gozu acik sevisen yahudi  (14.03.16 21:35:10) 
Çünkü hava soğuk ve yağmur yağıyor.


  • buraya yalniz uyanmak icin geldim  (14.03.16 21:38:43) 
valla ben bu ülkeye olan inancımı yitirdim. senin benim gibi düşünen bir avuç insanmışız onu anladım şu son birkaç yılda. çoğunluk bu olayları gayet normal karşılayıp survivor izliyor vahşet akşamında.

ayrıca daha bugün taksim'de eylem yapanlara polis sert müdahalede bulundu. sokağa kafasını uzatana dayıyorlar copu, tomayı, o da bir etken.
  • rectoa  (14.03.16 21:38:57) 
e sokağa çıkacaksın da nolacak, ankara gar'ın orada insanlar eylem yapalım dediler, bomba patladı. güvenli değil ki eylem yapmak. eskiden olsa polisten korkardı insanlar, şimdi canlı bombadan korkuyorlar. aynı şey değil. kendi can güvenliğim daha önemli burada.


  • nice tnetennba  (14.03.16 21:40:26) 
ne yazık ki anornmal derecede normalleşti bu yaşadıklarımız.
gerçekten düşünen insanlar biliyorlar ki bu terörden hiçbir zaman kurtulamayacağız. çünkü teröristleri dağdan temizledik diyelim, o zaman üniversitedeki terörist adaylarını ne yapacağız? kimin ne düşündüğünü bu ülkeye tehdit olarak döneceğini nereden bileceğiz?

  • m e b  (14.03.16 21:42:43) 
Azınlığız evet, inancımı da yitirmedim ama polis şiddeti ve müdahalesi inanılmaz uç noktalara geldi. ayrıca insanlar olası bir toplanmanın yine bir katliama sebep olmasından korkuyor.

bir de bugün bir haber gördüm, bir adamcağız bir kartona "bizi koruyamıyorsunuz, lütfen istifa edin" yazıp, kendi çapında tek başına oturmuş protesto ediyor. inanılmaz naif değil mi? adam gözaltına alındı tabii.
  • gmzo  (14.03.16 21:43:58) 
uzunu yakin tarih, kisasi 80 sonrasi.

arasi diyarbekir cezaevi.

burasini soylemem... duyuru'ya degil, tarihe sormak lazim.
  • e haliyle  (14.03.16 22:02:57) 
ülkede olaylara tepki veren zaten küçük bir kısım vardı. bu ülkenin çoğunluğu kendi menfaatinden başka bir şey düşünmeyen, cahil, gücetapan, korkak insanlardan oluşuyor. en bariz olaylarda bile neden sonuç ilişkisi kuramıyorlar. güçlü nereye işaret ederse oraya bakıyorlar. sorgulama yok. adalet isteği yok. reyhanlı'da, soma'da, 17 aralık'ta, 7 haziran seçimlerinden sonra olanlarda filan insanların tepkisiziğini ve omurgasızlığını görünce zaten az olan kısım da batsın böyle ülke demeye başladı. artık yokuş aşağı gidiyoruz. ekonomi arap desteğiyle ayakta duruyor. 2016 da pek parlak olmayacak gibi.


  • n62  (15.03.16 08:33:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.