[]

İstanbul'dan Edirne'ye yerleşmek

Çok yoruldum. İstanbul'dan ayrılıp Edirne'ye yerleşmek istiyorum. İşimden feragat etmem gerekecek. Evden çalışarak daha az bir rakam kazanacağım.
Kira falan da dahil ölmeden ortalama kaç liraya yaşanır orada?



 
edirne hafiften yavaş şehir, bazı sokaklarda kerpiç evler falan var aralarda. turist gibi gezdim ama mis gibi yer, bir bakışta anlaşılıyor. bir bisiklet al ve akışına bırak bence. mis gibi yer, durduğun kabahat.


  • kargn  (14.03.16 20:50:30) 
Neden Edirne? Ailen mi orada?


  • me23  (14.03.16 20:55:24) 
istanbulluysan edirnede sıkılırsın. ben yaşadım, alışamadım. onun dışında evler ucuz, ne kadar kazanıyorsun ona göre yaşam şeklin değişir. pek bi farkı yok aslında istanbuldan bu açıdan.


  • masa penisi  (14.03.16 20:57:07 ~ 20:58:02) 
edirne'de yaşayan/çalışan bir sürü arkadaşım var. 1500 - 2000 lira maaşla krallar gibi yaşıyorlar. sessiz sakin genç ağırlıklı bol göçmenin olduğu güzel bir şehir. kararınızı destekliyorum.


  • rajaz  (14.03.16 21:05:35) 
Yapilacak hicbir sey olmayan, sikintidan patlanacak, insana kafayi yedirtecek bir yer Istanbul'da yasayan insan icin. Edirne merkezden bahsediyorum. Ben zaten evden cikmayi seven insan degilim, acarim filmimi otururum diyenlerdenseniz baska.
Kiralar da dusuk.

  • stavro  (14.03.16 21:08:38 ~ 21:08:54) 
@me23 yok, ailem de istanbullu.

@stavro çok sevmiyorum kababalığı, sesi, gürültüyü. bir de beyoğlu gibi bir yerde doğup büyüdüm. o yüzden soğudum artık bundan. daha sakin bir yerde yaşamak istiyorum. film izlemeğe, kitap okumağa vaktim kalsın istiyorum. okul bittiği zaman gideceğim yani. bir senem kaldı. öyle ortam falan arayan biri değilim. yalnız kalmak istiyorum. bundan zevk alıyorum yani, depresif bir durum değil.
  • hayaletin garip huylari  (14.03.16 21:35:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.