[]

Arkadasim eski sevgilime mi yavsamis?

Bu arkadaşım, tesadüfen eski sevgilimle ortak bi is icin bi araya geleceklerdi. Ben de demistim aa ben onu taniyorum boyle boyle eskisi iste. Hey gidi mazi falan. arkadasim aradi,diyo ki"aradim,telefonda yarim saat konustuk, sesi cok sicacik cok kibar bayildim bayildiiiim". Ov ov bitiremedi. Hani sanki devaminda sen almiyosan ben alayım diyecek gibiydi. Gunahini mi aliyorum yoksa killanmakta hakli miyim bilemedim.

Ne dusunurdunuz?


 
@duyulması gerektigi kadar; ondan ziyade,ben boyle bir seyi yakinim dedigim kimseye yapmazdim. Adam mi yok.


  • terlik yutan canavar  (14.03.16 20:30:48) 
eski sevgilimin hala çok kibar ve sıcak olduğunu düşünürdüm. kıllanmana gerek yok, bir eyleme dökerse ve hoşlanmazsan ona göre davranırsın.


  • shadowcat  (14.03.16 20:37:14) 
terkedilen sensen, onu hala seviyosan falan birazcık kıskanman olası ama öyle olsa da olmasa da yapabilecek bişey yok. eski sonuçta. size ne?


  • reso aga  (14.03.16 20:45:04 ~ 20:49:33) 
@reso aga, eskinin naptigi beni ilgilendirmez zaten banane. Ama arkadasim, kirilir mi acaba icinde bisi var midir diye dusunur muydu dusunmez miydi meselem bu.


  • terlik yutan canavar  (14.03.16 20:48:40) 
öküzlüğüme ver ama arkadaşın niye kırılsın tam olarak anlayamadım?


  • reso aga  (14.03.16 20:50:07) 
@reso aga, arkadaşım degil ben :d benim uzulup uzulmeyecegimi unutup unutmadigimi hesaba katmasi mevzusu.
Tabi simdilik su kadarcik hareketten bir sey cikarmamaya calisiyorum sadece tahmin.

  • terlik yutan canavar  (14.03.16 20:53:19) 
ya o iş olmuş artık "telefonda yarim saat konustuk, sesi cok sicacik cok kibar" diye seni alıştırmaya çalışıyor :) ya kuruntu yapıyorsun ya da arkadaşın eski sevgiline değil de, eski sevgilin arkadaşına yavşamış, arkadaşın da bunu anlamamış, konduramamış saf saf sana anlatıyor ne kadar sıcak ne kadar kibar diye.


  • dostlarorkestrasi  (14.03.16 20:55:53) 
"ayarlıyım istersen" de bi daha böyle laflar ederse. ben baya bozulurdum o ne lan.


  • nice tnetennba  (14.03.16 20:56:28) 
evet, kırılıp kırılmayacağını ya da kıskanıp kıskanmayacağını düşünmeliydi, düşünmemişse öküzlük etmiş, düşündüyse de bunu zaman geçtikçe anlarsın. düşünmemiş olma olasılığı yüksek görünüyor şu an. yukardaki arkadaşın dediği gibi "aranızı yapiyim istersen" gibi laf sokmalı şeyler söyleyebilirsin. çok net anlar durumu.


  • reso aga  (14.03.16 20:59:08) 
ayıp etmiş ya bence hakkaten başka adam mı yok. harekete geçerse ona göre davran +1


  • sanguine mcqaer  (14.03.16 20:59:17) 
Abartıyorum deme. Benim kuzenim, kız kardeşimin eski sevgilisiyle çatır çatır beraber. Ooh, ele güne nispet yapa yapa hem de. Ki kız kardeşimden 5 yaş falan büyük, seviyeyi düşün.

Herkesten, her şeyi bekle.
  • piremses  (14.03.16 21:13:39) 
ne kadar eski olduğuna göre değişir, hey gidi hey ne zamanlardı diye anlatıyorsam zaten önemi kalmamıştır.

dün ayrıldığım biri olsa ne diyon lan sen derdim. altı ay önce olsa hee öyledir derdim de inceden üzülürdüm, yılı devirmişse artık ve ben hala kırılıp üzüleceksem sıçtık zaten.
  • selam  (14.03.16 22:42:20) 
Arkadaşın eskisine yazılmak Türk işi bro code'a aykırı.


  • arnold schwarzeneger  (15.03.16 08:16:29) 
eskiye rağbet bit pazarına nur.


  • kakao  (15.03.16 08:46:40) 
etrafta güçlü gözüküp, adamı artık hiçbir şekilde takmadığınızı söyleyip de arkadaşınızdan bu yönde bir şey bekliyorsanız enteresan. ama zaten unutamadığınıza dair bir şeyler varsa da yapıyorsa iyi değil tabi yaptığı.


  • prodeq  (15.03.16 08:48:57) 
Bir benzeri benimde başıma gelmişti. Aile dostumuzun kızı, yakın arkadaşımdı. Alttan alttan ağzımı aramış, cesurca sevgili olduktan sonra bile yüzüme söyleyememişti - Benim direkt sormama rağmen. Sonrasında kızla tüm ilişkimi kestim. Çok gitmedi ayrıldılar. Kız evli hala görüşmüyorum. Benim için önemli olan çocykla takılması değil gizli iş çevirmesiydi. Tabi başka adam mı kalmadı konusu da vardı ama çok da önemli değildi. Dikkatli gözleyin, daha sonrasında nasıl davranacağınıza karar verirsiniz. Ben çok güvenmezdim.


  • bilemedik biz onu  (15.03.16 22:58:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.