[]

Son patlama ile ilgili

Ülkenin gittiği yönü hiç iyi görmüyorum ve bu tür terör eylemlerinin, can kayıplarının daha da artacağını düşünüyorum. Bu yüzden böyle durumlarda kendime ve etrafımdakilere yararlı olabilmek istiyorum.

Benim aklımdakiler:

-Fizikse olarak fit ve kuvvetli olmak
-Temel ve ileri ilk yardım eğitimi almak
-Arama kurtarma kuruluşlarına katılmak


Bunun dışında yapabileceğim, yapabileceğimiz neler var? Neleri öğrenip hangi eğitimleri almalıyız?

 
vücut yapıp ünideki pkk destekçisi grupları dövmen üstteki yazdıklarına kıyasla çok daha yararlı olacaktır. üstteki yazdıkların da mantıklı tabii. çevre hastanelere arada kan bağışında bulunabilirsin. patlamanın içinde olma ihtimalini düşünüp organlarını bağışlayabilirsin, belki parçalanmayan organını başkasına verirler.


  • glamdr1ng  (14.03.16 20:06:42) 
Bence bi başlangıç seviye askeri eğitim (bkz: yeni başlayanlar için askerlik), hayatı idame filan. Ülke iç savaşa doğru gidiyor gibi.


  • Euxinos007  (14.03.16 20:07:03 ~ 20:07:41) 
adam akıllı, kaçamak yollara düşmeden, bir banka veznesinde belli meblağ karsiliginda teskere kagidi almadan askere gitmek olabilir.


  • 1adam  (14.03.16 20:07:28) 
Valla belki taşak mı geçiyorsun diyeceksiniz de, Turkcell Platinum'a geçin. Şaka değil. Baz istasyonları kilitlendiğinde ben ve bardaki 1-2 Platinum'lu (sordum) dışında onlarca kişiden neredeyse kimsenin telefonu çekmiyordu. Whatsapp'ı çalıştıracak kadar internetleri yokken, smsleri telefonları düşmüyorken ve fotoğraf attım.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (14.03.16 20:08:50) 
Düzenli kan bağışı ve organ bağışı da mantıklı fikirler.

Dağcılık kulübüne üye olacağım, ayrı olarak hayatta kalma eğitimi veren birkaç yer var onlara başvurmak gibi planlarım var.

Ayrıca şu ABD'nin kendi vatandaşlarına tehlike mesajı yolladığı sisteme geçmekte çok mantıklı, herkese açıkmış.
  • utkumon  (14.03.16 20:13:21) 
ABD'nin uyarı sistemine üye olacağınıza türgev'e üye olun. İnternetten gördüğümüz kadarıyla tüm patlamalarının bilgisini almışlar önceden.


  • Euxinos007  (14.03.16 21:05:42) 
orgutlenin.


  • e haliyle  (14.03.16 21:23:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.