[]

Hayattan soğudum, nasıl motive olayım?

son olaylar beni alaşağı etti ya, konuşmak, bi şey yapmak istemiyorum artık.

19 yaşında ODTÜ Elek. öğrencisi gidiyor ya düşünebiliyor musunuz hayatının baharında zeki ülkenin geleceği bir çocuk, meslektaşım arada toplasan 3 yaş var benle, anne karnında bebek gidiyor daha bu pis dünyaya doğamadan, evin ekmeği direği gidiyor, 16 yaşında güzelcik kız gidiyor. sarsıldım, gerçekten sarsıldım. neden çalışıyoruz ki bu ülke için, neden okuyoruz ki, sahipsiz kalmışız bu vatan dediğimiz topraklarda, canımızı düşünen yok, takan yok değerimiz yok.

ne yapayım, ne yapalım, bir şeyler değiştirmemiz gerekiyor, belki de sıradan hayatlarımızı bırakıp bu işi bizim çözmemiz gerekiyor, gerçekten ne yapalım?

 
bu ülke düzelmez abi. elindeyse başka bir ülke için çalış. elinde değilse önce bunun için çalış.


  • freetakilir  (14.03.16 19:12:39) 
ben de alt üst olmuş durumdayım. tüm gün ağladım anlamsız bir biçimde. bugün ilk defa duyuruya girdim. kafam dağılıyor gibi. kendimi biraz soyutlayacağım akıl sağlığım için.


  • ruhen hastayim ben  (14.03.16 19:23:19 ~ 19:24:11) 
gitmeyi istiyorum evet ama bunu kaçış olarak düşünmüyorum, hadi ben gittim, sen gittin, o gitti. ya kalan dostlarımız, ailelerimiz? ülke bizim, biraz hayalperest olduğunun farkındayım, gezi ruhunu bile dindirdiyse ülkenin başındakiler, artık ipler kopmuş demektr...


  • arkburak  (14.03.16 19:24:06) 
aynı durumdayım. dünden beri bir halt yapasım yok. fotoğraflara baktıkça delircek gibi oluyorum. ama gördüğüm siyasilerin umrunda değil. onları destekleyenler hala kürtleri suçluyor. daha da iyiye gidecek gibi durmuyor.


  • tute  (14.03.16 20:18:47) 
Ben de sizin gibi dusunuyorum. Canim Ataturk'un kurdugu cumhuriyetin haline bak:-( Simdiki siyasetciler de bisi mi herkes kendini dusunuyor. Halki dusunen kim, Ankara'daki o masum insanlar icin icim parcalaniyor. :-(:-(


  • dilem  (14.03.16 21:30:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.