[]

Hangi konsere giderdiniz?

Elinizde Gotthard ve Europe gruplarının birlikte çıkacağı bir konsere gitme imkanınız olsa ve 50€ olsa bu konser, bir de Paradise Lost konserine 25€ ya gitme imkanınız olsa hangisine giderdiniz? Her ikisine birden gitmek isteyen bu bünyeye bütçe imkan vermiyor malesefki.




 
paradise lost


  • dieselsingle2  (03.11.09 19:42:37) 
grupları ne kadar sevdiğine ve dinlediğine de bağlı, ama ben paradise lost'a giderdim herhalde üçünü aynı oranda sevip dinlesem.


  • baldur2  (03.11.09 19:44:07) 
paradise lost


  • aksasu  (03.11.09 21:49:19) 
seçiminde ne kadar etkili olur bilmiyorum ama, gotthard ve europe türkiye'ye hiç gelmedi, paradise lost'un birkaç kez gelmişliği var.


  • Dag  (03.11.09 22:13:23) 
Paradise Lost bozdu, Europe ise süper oldu ben olsam ona giderdim...


  • Solak  (03.11.09 22:56:55) 
oha elinde 50€ gotthard ve europe konserlerine gitme imkanın var ve sen soruyorsun :)
tarzlar farklı paradise lost ile ama europe eski bir grup ve çok iyi parçaları var haliyle( son dönemlerini bilmiyorum,sahnede nasıllar falan yani), gotthard ise tekrar taş gibi bir albüm çıakrdı bu yıl ve çok sağlam grup. tarz meselesine karar verip git ama az buçuk hard rock sevgin varsa europe ve gotthard'ı kaçırma kesinlikle.

  • metteya  (05.11.09 04:53:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.