[]

Netflix alıp almamak

Tablette, telefonda film dizi izleyeyim diyorum. İngilizce de takip edebilirim, Türkçe şart değil. Sitenin içeriği nasıl, o paraya üye olmaya değer mi? Kullanıcıların yorumlarını bekliyorum. Teşekkür




 
soruya kaynak olayım. nat geo, discovery, history gibi kanallardaki belgeseller var mı bu sitede. yohusam sadece dizi/film mi.


  • spirit crusher  (14.03.16 12:32:46) 
vaktin varsa al uye ol. ama cogu dizinin guncel sezonlari olmuyor, sezon bittiginde anlasirlarsa geliyor vs. muhtesem bir icerik yok icerde, 3 aydir para veriyorum da, 4-5 kez pokemon ve dexter disinda henuz bir sey izlemedim.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (14.03.16 12:35:34) 
belgesel çok az var şuan. olanlarında 1-2 tanesinde alt yazı vardır. 5-6 tane sağlam dizi ve 15-20 bilindik oskarlı film var şuan. (ıvır zıvırları sayımıyorum tabiki) ama hizmet çok güzel hızı kalitesi felan. ilk bir ay ücretsiz üye olabiliyosun. 1 ay deneyin derim ben güvenilir site iptal edince gerçekten oluyor başka yerler gibi gene para kesmiyor


  • genc irisi  (14.03.16 12:39:52) 
Çok kaliteli yabancı siteler var dizi film izlemek için. Ben İngilizce altyazı ile birçok diziyi izliyorum, şuan için bence yeterli seviyede değil netflix.
İşin etik boyutuna girmeden değerlendirdim, benim emeğe saygı diyip 30 lira /ay verecek durumum yok şuan için. Olsa belki denerdim.

  • gozu acik sevisen yahudi  (14.03.16 12:53:41) 
Birkaç hafta öncesine kadar vpn / proxy vb ile abd netflix'inin içeriklerine ulaşabiliyorduk, şu anda onu kaldırdılar. bir tek türkiye içeriğine ulaşılabiliyor şu anda. bana kalırsa biraz daha beklemek lazım, içerik geliştirilirse ancak üye olmaya değer.


  • fakyoras  (14.03.16 13:06:08) 
Ben memnunum beni idare ediyor. Zaten oyle binge watch yapacak bi vaktim yok. Takip ettigim cogu dizi henuz yok ama sayelerinde yeni diziler kesfettim. Belgeselleri hosuma gitti. Simdilik torrentle karisik gidiyoruz

Bi de musteri hizmetleri inanilmaz tatli.
  • la noix  (14.03.16 13:30:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.