[]

su durumlarda ne yapilir

Gecen gun trafikte giderken bir kamyonet bir parmak mesafeyle beni sollayip onume kirdi. Bende motosiklet var bu arada ve yavas gidiyor vs. degilim. ezmeye calisti bir nevi. Plakayi ve kamyonet uzerinde yazan sirket adini not aldim. Bugun de sirketi arayip durumu anlattim. Kurumsal buyuk sirket degil ama mahalle bakkali da degil sonucta. Satinalma sorumlusuna aktardilar. Adam insanlik hali olur boyle seyler diye basladi, nasil insanlik hali deyince e hayvan degil ya insan iste bir suru aracimiz var diye devam etti. Sonra biraz yumusayip (sinirlendi cunku basta bana) ozur dileriz uiyarcaz dedi.

Sorum su; bu basima ilk defa gelmiyor. Bu magandalarin pesinde de kosturamam trafikte. Sinirle hareket etmek daha da tehlike yaratiyor. hem cakar yumrugu yapisirim yere. Polis zaten ise yarar bir merci degil. (milyon deneyimle sabit.) Adamin sirketi arayinca yav hehe deyip geciyorlar. Oyle ekside linc ettirelimlik bir sirket de degil. Ne yapalim boyle durumlarda?


 
valla ben artık trafikte hiçbir şey yapmıyorum. Kimin torpitosunda ne var sırtında ne çıkar belli değil. Malum ülkede kanun falan da yok, vursa herif çok çok 6-7 yıl alır gider.


  • gozu acik sevisen yahudi  (14.03.16 10:48:59) 
Kendini çok yormadan Emniyet'in Whatsapp hesabı gibi kanallardan şikayet ve daha gözü açık bir şekilde motor kullanmak dışında çözüm yok senin için.


  • arnold schwarzeneger  (14.03.16 10:55:29) 
trafikte bizde bir sürü magandaya maruz kalıyoruz daha yeni yeni araba sürme korkumu üstümden atıyodum ki benimde başıma böyle bi olay geldi. elim ayağıma dolaştı eşim hemen aradı polisi şikayet falan ettik ama hiç bişey olmadı aksine adamdan dayak yicektik bide haklıymış gibi.
ben bıraktım tüm hevesimi eşim kullanırken bile hep bi tedirginlik var artık üstüme.
bence hiç bişey yapılamaz.
  • mantarliborek  (14.03.16 10:58:12) 
Yeri geliyor sen de iki arabanın arasından geçiyorsun oldukça yakın şekilde. Arabalar motora yapınca neden sıkıntı oluyor? Türkiyedesin ve motosiklet kullanıyorsun. Karşılaştığın herşey normal. Geçenlerde Vito vurdu bana, yanımdan giderken dönmeye karar vermiş bi anda yüksek araba olmasa altına girecektim. Bıktım artık, binmiyorum motora.


  • hasmetizm 2046  (14.03.16 11:00:16) 
En doğrusunu yapmışsınız. Şikayetler çoğaldıkça şoför için iyi olmaz. Karşıdaki firmada "bu it bir gün başımıza sıkıntı çıkaracak" diye gereğini yapacaktır.

Motor işi biraz sıkıntılı bir iş. Acemiyken trafikte bir kere ben de az kalsın motorcuyu eziyordum ama tamamen istemeden oldu. Çok hızlıydı ve hiç bir aynada gözükmüyordu. Bazen kör noktada kalıyorlar. Yanlışlıkla da yapmış olabilir. Öncesinde bir sürtüşmeniz olmadıysa, niye ezmek istesin sizi???
  • kartallar yuksek ucar  (14.03.16 11:02:06) 
@hasmetizm beni tanimiyorsun, nasil bir surucu oldugum hakkinda fikrin yok. Ayrica Motosiklet kullanmis bir insane ‘araba motora yapinca neden sikinti oluyor’ diye anlatmaya calismam abes olur sanirim. Sana da gecmis olsun ayrica.


  • jimicik  (14.03.16 11:13:24) 
@kartallar yuksek ucar
Aksam is cikisi saati ve hiz yapacak bir trafik yoktu. Arkamdan gelip onume kirdi yani gormemis olamaz. Onume gectikten sonra hemen sagdaki bir ayrima girdi. Orda da trafik vardi zaten, basip gidebilmis degil yani. Gecerken baktim yuzune ama o donup bakmadi. Yani bir kavga halinde de degildik.

  • jimicik  (14.03.16 11:18:41) 
ben kaskı takarken sinirlerimi çıkarıyorum. sevenlerimi düşünüp ona göre kullanıyorum. tabi yine kelle koltukta, her gün öldürülebilirim ama işe, azami dikkat asgari hız.


  • icim urperiyor  (14.03.16 13:44:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.