[]

LOL server değiştirme

ülkenin durumu içler acısı, üzüntü içinde de olsa sormam gereken bir soruyu affınıza sığınarak soruyorum.. Yakınlarını kaybedenlere sabır ve vefat edenlere rahmet diliyorum..


1- amerika ya da eu serverına geçiş için yeniden hesap açsak girebiliyor muyuz?

2- bu serverlardan hangisinin pingi daha iyi ve hangisinde feeder/noob daha az?

3- parayla server değiştiren var mı aranızda?

 
1-hespa açarken o serverlerdan birini seçebilirsiniz.
2- eu'nun pingi daha az, amerika'nınki yüksek.
3- ben değil.
  • fakyoras  (14.03.16 10:30:19) 
Universite elcisi ucretsiz server degisimi yapiyor.


  • funl  (14.03.16 10:33:53) 
1- girebilirsin.
2- amerikada oynamanı çok tavsiye etmem @2 demiş zaten. pingler çok fena 170 ping in altına inemiyorsun. ben mecburen na da oynuyorum fakat oyunu bıraktım gibi 1 aylık süreç içerisinde. kesinlikle keyif vermiyor. tek alternatifin muhtemelen eu west.
3- na ya ücretsiz geçiş var ben para vermedim. 720 rp mi ne istiyordu en son sallamış olabilirim. türkiye serverından çok dahai yi eu west. ama gene kanser riski var taib.
  • liriamer  (14.03.16 10:36:51) 
keşke ülkemizi de değiştirebilsek böyle kolay :(

1-istediğin yerde oynarsın yeter ki ping düşük olsun. west ve eastte düşüktür diğerleri hakkında bilgim yok.
2-feeder her yerde var ama orada türkiyeye nazaran daha hızlı yükselirsin. çok kurwa mom duyacaksın çok fucking russian and polish boys duyacaksın :)
3-ben beleşe değiştirmiştim. hesap çok iyi değilse parayla değiştirme westten hesap al. mesela benim 60dan fazla şampiyonum olmasa server değiştirmeye para vermez oradan hesap alırdım hemde 2 hesabım olurdu. 50 liraya 60-70 şampiyonlu klasik rünlü hesaplar var. forum donanım haber lolü takip edersen ve başlık açarsan rahat bulursun.
  • freetakilir  (14.03.16 11:28:31) 
server değiştirmek 40-45 liralık rp tutuyor
feeder noob her tarafta var eu nun tr den tek farkı adamlarda flamer daha az ,eğer ligin plat'ın altındaysa pek bi fark hissetmezsin boşuna para verme bence

  • eksimeksi  (14.03.16 12:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.