[]

Dosya adı değiştirme sorunu

Günaydın herkese,

Fazla sayıda png dosyasının ismini manuel olarak değiştirmek gibi bir durumum var. Normalde programla yapıyorum ama şu anda elle yapmak durumundayım ve şöyle bir sıkıntı oluyor; dosya isimlerini değiştirmeye başlıyorum, bir süre her şey yolunda gidiyor, bir yerden sonra değiştirdiğim isimler ben enterladıktan sonra geri dönüyor. İlk yaptıklarımda sorun olmuyor ve dosya isimlerinde hiçbir karakter, sembol vs sıkıntısı yok. Mesela 20 tane düzgün yaptıktan sonra herhangi bir EKŞİ DUYURU dosyasına tıklıyorum, eksi duyuru 2016 olarak yeniden isimlendiriyorum, entera basınca önce düzgün görünüyor ama sonra EKŞİ DUYURU haline geri dönüyor.

Nedenini ya da çözümünü bilen var mıdır?

 
normal değil virüsolma olasılığı geldi aklıma anti virüs yüklü mü bilgisayarda


  • basond  (14.03.16 09:22:20) 
antivirüs yüklü, virüssel bir sıkıntı yok ayrıca birbirinden alakasız 2 bilgisayarda da oldu, windowsla ilgili olabilir diye düşünüyorum bu yüzden.


  • whoosie  (14.03.16 09:25:46) 
klasör aynı anda drive gibi bir yere yedekleme yapıyor mu? bazen o durumda oluyor bunlar.


  • safepassage  (14.03.16 09:58:02) 
Klasörün başka bir yerle eşleştirme yapması geldi benim de aklıma. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bir durum olabilir.

Bu işlemi yaptığınız klasör ağ üzerindeki bir klasör ise ağ problemi de olabilir.
  • Abdurrahman  (14.03.16 10:02:37 ~ 10:02:51) 
Maalesef böyle bir durum mevcut değil ama yine de teşekkürler.


  • whoosie  (14.03.16 11:25:08) 
support.microsoft.com

Şunu da bir deneyin bakalım.
  • Abdurrahman  (14.03.16 13:16:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.