[]

düşük ios sürüm

iphone'da indireceğim uygulama en az x ios istiyor ancak ben daha eski bir sürüm kullanıyorum ve malum sebeplerden dolayı ios'u yükseltemiyorum. ilgili uygulamayı nasıl çalıştırabilirim var mı bir çözüm?




 
çözümü yok malesef. kullanıcının ios sürümünü yükseltmesine zorlamak için taktik olsa gerek.


  • halitkin  (14.03.16 00:27:29) 
Cihazı yükseltmeni istiyor


  • efruz  (14.03.16 06:06:59) 
iFile ile /System/Library/CoreServices/ içindeki SystemVersion.plist dosyasına yeni sürümünüzü yazın uygulamayı yükleyin sonrasında hemen eski haline getirin.


  • excespeace  (14.03.16 08:46:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.