[]

mit müsteşarı fidan pkk nın adamı mı?

kendisi hakkında şöyle bir şey gördüm ve bu adam mit in başına inanılmaz bir hızla getirildi kendisi kürt ve mitin başına geldiğinden beri devlet pkk ya karşı nasıl ılımlı nasıl sessizdi biliyoruz ta ki hdp barajı geçene kadar. pkk cirit atıyor ortalıkta ve devletin dış siyasetinede yön veren adamlardan birisi bu bu herif başa geçtiğinden beri pkk suriyede ırakta türkiyede hep kazanıyor siyaseten insanları öldürüyor. ve işin ilginç yönü fiidanın sülalesinin büyük kısmı pkklı, ayrıca fidanın dağda olan akrabaları var. buyurun;


www.cumhuriyet.com.tr

arsiv.taraf.com.tr

eksisozluk.com


ülkeye bak arkadaş sirk gibi yeminle. ülkenin istihbarat başkanının sülalesi pkkya adam veriyor falan.

 
İnsanlari icraatleri ile degerlendirmek mantikli da akraba ile degerlendirmek deli sacmasi. Babamla bile fikirlerimiz farkli kavga edebiliyoruz, kuzene yigene deginmiyorum bile.


  • ilkdefa  (13.03.16 22:15:47) 
Cani sikilinca fuze de attirabiliyor guneyden.


  • stavro  (13.03.16 22:18:03) 
tc'de yasal bir partiye üye olmak "pkkya adam vermek" değildir. bu mantığa göre her akp'li hırsız, her mhp'li katil mi oluyor?


  • rastinon  (13.03.16 22:29:15) 
Ailesinin ne yaptığı kendisini kesinlikle bağlamaz, bireydir. Fakat beni şu bağlıyor, istifa etti, bir siyasi partiden adaylığını koydu, sonra RTE "olmaz" dedi, vazgeçti. İstihbarat teşkilatının başısın, siyasi partiye aday oluyorsun. Olmayınca da geri dönüyorsun. Şimdi tam olarak ne yaptınız burada? RTE ile yıllarca beraber çalıştın, sen onun "sır küpüsün" fakat bu konuda göstereceği reaksiyonu bilmiyorsun öyle mi? Mümkün değil, bir kozlaşma oldu orada. Ne olduğunu, 22 sene sonra okuruz, yaşıyor olursak.

Bu arada kendisinin döneminde eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ terörist olarak tutuklanmıştır. Bu şu demektir, bir terörist bu ülkenin bütün ordusuna hakim olabiliyor sen görevdeyken. Sonra, hakimlerin terörist olduğu (FETÖ) ortaya çıktı. Bu şu demektir, ülkenin en kılcal damarlarında orduya kumpas kuracak bir terörist örgüt gelişebiliyor sen görevdeyken. Nereden tutsan elinde kalıyor.

Hendek, mayın, Oslo, füze, böcek olaylarına hiç girmiyorum bile.
  • testis agrisi  (13.03.16 22:32:04) 
ya başlatmayın yasal partinizdden hdp nin yasallığına sokayım, bal gibi terör örgütünün siyasi kanadı faysal sarıyıldız gibi döl israfına bak yeter ne bok olduklarını anlamaya. insanları salak yerine koymayın artık cidden yeter, bomba patlar pkk yapmadı kim yaptı pkk nın alt kolu olan tak yaptı demek ki pkk yapmamış. oğlum siz insanları salak mı sanıyorsunuz yeter lan. bu adamın kürt olduğu doğru mu? doğru. sülalesi pkk ya dağa adam yolluyor mu ? yolluyor. etik falan demiyorum zira ülkeyi yöneten sırtlan sürüsünde etik ya da ahlak yok ama insan rahatsız oluyor. ben nesine güveneyim lan bu herifin? yukarıdada denmiş bu adamın başa geçtiğinde ülkenin genelkurmay başkanı terörirst olarak tutuklandı fetö tayyibede sarmasaydı kimsenin umrunda bile değildi olan biten ortuyu çökertti ges genelkurmaydan mit e geçtiistihbarat kesildi, milletin roboski roboski diye ağladığı sınırdaki mevzuda yine mit in verdiği yanlış istihbarat başrolde pkk nın bu olaydan sağladığı faydayı yazmaya gerek var mı? bir bu adam bir de yine bir kürt abdulkadir aksu denen adam ne zaman başa hgeçti bu ülkenin başı beladan kurtulmadı ana avrat övsem adresimi bulur gelir hesap sorar sevgili mit şeysi, ülkede terörirstler fink atıyor gık yok. turizm krizi diyordunuz ya hah 2 3 yılı daha silin turist murist gelmez bu ülkeye batıya gelip turist sikme peşindeki barzolarda yansın derdine. amk ülke sirk gibi diye boşuna demiyorum terörist yandaşı tece yazıcı lavuklar hala insanları salak yerine koyuyor. hdp lilerin alayı pkk lıdır arkadaş yetti artık be.


  • haskoylu deli hasan  (14.03.16 06:56:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.