[]

türk kadınları psikolojimi bozuyor

Tüm dünyayı dolaştım, binbir milletten kadınla tanıstım (tamam abartıyorum), hiçbirinde bocalamadım, kasılmadım, kendimi kötü hissetmedim, hissettirmediler.

ama.

aması var.

Türk kadınları gerçekten adeta bir rorsach testi, MMPİ sınavı, sıvı termali şeysi.

Ya uzatmıcam, oyle ona buna asılan biri değilim tamam mı, geçen gün tinder'dan biriyle match olduk mesaj attım, ilk sordugu soru, evin var mı araban var mı oldu.

İlişkilerimden biliyorum, borderline disorderın bütün alametlerini tasıyordu hepsi.

Ya ben cidden kendimi kötü hissetmeye başladım be doktor, yani insani değerler nerde? nerde duygusallık? nerde stabilite?

Hepsi batmandaki joker gibi abi...

bi macar, bi rus öyle değil. Doğal. mutlu etmeyi biliyor.

Kadınlar? neden böylesiniz? samimi şekilde soruyorum.

 
oluyo öyle çok şaapmamak lazım


  • basond  (13.03.16 21:01:06) 
öyle değiliz.


  • devilred  (13.03.16 21:01:33) 
@galandar kostümü

mirc mi kullanayım?
  • anonymice  (13.03.16 21:07:20) 
Sadece buna bağlamıyorum; gelgelelim şu entarimin reklamını yapmadan edemeyeceğim.

eksisozluk.com

Bağlantısı şöyle oluyor, ev araba varsa sunduğun güvenlik geometrik olarak artıyor. Güncel Türkiye toplumunda arabanın bu kadar yücelmiş olmasının bununla ilgisi var.

Görmemiş bir toplum olmamız da elbette alakalı, sadece farklı bir bakış açısı fırlatayım dedim.
  • testis agrisi  (13.03.16 21:07:48 ~ 21:10:20) 
@testis agrisi

güzel bir tespit
  • anonymice  (13.03.16 21:10:13) 
çünkü kendine güvensizler. zeki değiller. çakallar... tabii ki tüm türk kızları böyle değil ama çoğu malesef böyle. hatta bu "ev araba" mevzusunu espri olarak söyleyenler var ama onlar da aslında gerçekten böyle düşünenler...

yabancılar öyle değil. çünkü kişilikleri çok küçük yaştan oturmuş, zekiler, çalışkanlar. kendi ayaklarının üzerinde duracağını bilirler. kimseye bağlı olmak zorunda değiller. feleğin çemberinden çoğu kez geçmiştirler ve yaşları ne kadar genç olursa olsun olgundurlar.
  • elektr10  (13.03.16 21:11:11) 
ben 3 gun once sana canli yasadigimi soyleyeyim. ismi lazim degil bir portaldan konusuyoruz... ilk pencerede normal muhabbeti acti sonra ne olduysa ikinci pencere acti buradan da baya sex icerikli falan tahrik mesajlari yaziyor. dedim iyi misin?

iste yaramazlik vs. yapalim edelim. dengesiz olduguna kanaat getirdim. dur bakalim nereye gidecek ? diye de konusma uzadi falan. neyse ablamiz "ILGI MANYAGI" cikti zaten tahmin ettigim gibi. ben zaten her saniye bir insani sıkmamak icin de yazmam. yazmaya deger seyleri yazar konusurum vs. isim gucum de var haliyle bu gelmis bana "ILGI GOSTER" diye devamli yaziyor. opucukler, yok telefonda son mesaji atinca birlikte uyudugunu sanmalar falan (kendisi de guya uni son sinif) dedim senin yasin kac ? bu yazdiklarinin akilam mantiga sigdigi bir sey var mi?

eveledi geveledi falan... zaten bundan oncesi bir suru manyakla tanistim da boyle insanlar da var. hakikatten tiksindirici. burada bunun bir gramini bir erkek yapsa, yerden yere vururlar. ha bir de telefon numarasini da tutturmasi ayri dava.

bu ve bu tur insanlari normal kategoride degerlendirmemek gerekiyor.


diger konuya geleyim. bunu sozlukte de yazdim, insanlar iliski nedir? iliski kurmak kavramlarini bilmiyor. ya eski yasanmisliklarini yaninda tasiyip, ilk erkek arkadasina öç alma gibi surundurme sekline ceviriyor ya da kendini ulasilmaz biri yapip karsisindakini surundurme islerine giriyor. bu zaten iliski degil, tamamen "RUH HASTALIGI"

iliski yasayan insanlar iletisim kurabilir, mantikli hareket edebilir ve uzlasabilir.

NOT: Eger imkanin varsa ozellikle 2000 ve sonrasindaki antipdepresan kullanim istatistiklerini bulmaya calis. Gunumuzde antidepresan kullaniminda ciddi artis var. Insanlar kendilerine cikis yolu bulamiyor.
  • evimin paspasi  (13.03.16 21:14:11 ~ 21:29:22) 
Yurt disinda yasiyorum (bu yasadigim 3. ulke). Turk kadinlari cok daha tahmin ve manipule edilebilir geliyor bana. Cogunda 3 cumlesinden 4. cumlesini tahmin edebiliyorum, ya da istedigim sekilde dusunmesini saglayabiliyorum ama yabanci kadinlarda bunu genelde yapamiyorum.

Turk kadini yonunde evrimlesmisim demek ki :)
  • crown  (13.03.16 21:22:54) 
Ben nasil kadinda guzel yuz ve guzel fizik ariyorsam kadin da bende bir seyler arar. Ev olur, araba olur, boy pos olur, gitar calabilme yetisi olur, falan da filan.


  • stavro  (13.03.16 21:28:10) 
mirc cevabına kahkaha attım aq. bu hazine avcısı tiplerden biri benim arkadaşım, tinderdan kovalıyo o da, gerçekten yaptığı şeylerin farkında değil, kız tayfası arkadaşları da aynı, doğuştan programlanmışlar maddiyata odaklanmaya. arabası var, parası var diye türlü türlü adamlarla sevişmesinin bedel karşılığı vücudunu satmak olduğunu idrak edemiyor. bişey de demiyorum, benim haddime değil de. genelleme yapmak için yetmez ama 2-3 ülkenin insanıyla çok iyi dostluğum oldu hiç birisinde böyle bir güdülenme görmedim. belki bana iyisi kötüsü denk gelmiştir bilemem.


  • masa penisi  (13.03.16 21:41:58 ~ 21:43:06) 
Konuyu takip ediyorum da damıtılan fikre katılıyorum. Erkeği psikolojimizi bozmuyor mu sanki? Karşılıklı çürüyoruz işte. Kısır döngü de oluşturuyor, birbirini bulabilecek uysal insanlara da mani oluyor. Kimseyi rahatsız etmemek için hoşuma giden insana bile bakamıyorum. Aynı şekilde, "aranıyor" -tabire gel- sanılmamak için bakmayan kadınlar var. Dardayız! Hemen şurubumu getirin. İçerken bu konuları tartışmaya bayılırım.


  • testis agrisi  (13.03.16 22:21:13 ~ 22:22:25) 
Bir bayan olarak yurtdışından döndüğümde bende depresyona girmiştim. Çünkü tek muhabbetleri; zengin koca bulup evlenmek, çeyiz alış verişi yapmak...Neyse ki şuan ortamım biraz değişik de bu muhabbetlerden uzağım.


  • geçerkenugradım  (15.03.16 20:33:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.