[]

Eski Bir Bilgisayar Oyununu Hatırlamaya Çalışıyorum

Arkadaşlar merhaba,
2003-2004 ve 2007 gibi oynadığım iki adet bilgisayar oyununu arıyorum.
Daha eski olanı Delta Force tarzı bir oyundu. 4 kişilik bir ekibimiz vardı ve sanki oyun Irakta geçiyor gibiydi. 4 kişilik ekipte istediğimiz adamı yönetebiliyorduk gibi hatırlıyorum. Belki Delta Force serisinden bir oyunda olabilir.

Diğer oyunum ise ilk oyuna nazaran daha yeni sayılır. 2006-2008 arası gibi oynamıştım sanırım. Oyun chapter tarzı ilerliyordu. Atıyorum bir chapterda o haritada terörist isek, ileriki chapterlarda yine aynı haritada bu sefer anti-terörist olarak oynuyorduk. Yani bize oyun hem aynı haritaların terörist hem de anti-terörist görevlerini yaptırıyordu.

bu tarz oyunlar oynamış olanlar varsa, tahminlerini bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

 
commandos


  • masa penisi  (13.03.16 20:12:34) 
conflict desert storm olabilir mi?


  • ThomasJefferson  (13.03.16 20:17:07) 
@masa penisi oyunlar fps türü oyunlardı hocam.
@thomasjefferson evet ilk oyun conflict desert storm'du. hatırlattığınız için teşekkür ederim yoksa kafaya takardım hatırlıycam diye :)

  • bigcaptain  (13.03.16 20:23:14) 
Global Operations?


  • stanhiver  (13.03.16 21:33:26) 
Swat?


  • nawar  (13.03.16 22:05:01) 
@sl78 @stanhiver @nawar
tahminde bulunan herkese teşekkürler.
oyunları buldum.
1-conflict desert storm
2-Global Operations
  • bigcaptain  (13.03.16 22:32:57 ~ 22:33:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.