[]

Korkuyorum arkadaşlar

Cidden korkuyorum artık Ankara'da yaşamaktan ciddi ciddi üniversite değiştirmeyi düşünüyorum. O parktan 5 bin kere geçmişimdir belki 1 saat sonra olsaydı orda olacaktık sevgilimle. Kafayı yiycem.




 
her gün dtcfye gidip geliyorum. yarın sabah 9da dersim var. sıhhiye köprüsünün altından geçerken o otobüs duraklarının arasından nasıl gideceğim diye düşünüyorum. gitsem mi diye düşünüyorum. hadi yarın gitmedim,sonraki gün gitmedim ya sonra ? mecbur gidicem. peki ya sonra ?


  • darksdantes  (13.03.16 19:44:17) 
sen ne diyon olum ben 3 patlama atlattım. birinde kumrulardaydı lisedeydim o zamanlar. 1 gün farkla kurtuldum. önceki gün aynı saatte okuldan kaçıp oradan geçip gitmiştim. diğerkinde bu sihhiyedeki patlama. orada da oradaydım. işe gidiyordum. neyse ki kurtuldum. sonra bu dsinin önündeki patlama. yine ordaydım. belediye otobüsünün en arkasındaydım. camlar düştü etraf toz duman oldu dedim aha gidiyoz. gitmedik. şans eseri yaşıyoruz. nerede bi topluluk görsem ayaklarım geri gidiyor.

edit: bak ekşiye ne demişler; ''263 balgat otobüsü yanında patlama olmuş.atatürk bulvarında. parçalar meşrutiyete kadar dağılmış. 20 den fazla ölü oldugu söyleniyor''
@keydinkedin

30 günün 26 günü günde 2 kere bindiğim otobüs. işten dönüyor olabilirdim..
  • freetakilir  (13.03.16 19:44:37 ~ 19:50:01) 
Ankara'dan başka her yer güvenli diyorsan buyur İstanbul'a. Yarın burda patlama ihtimali yok mu?


  • animalman  (13.03.16 19:49:51) 
Duyar duymaz aklima gelen birkac arkadasim var, actim, whatsappte mesaj yaziyorum, hayatta misiniz? Iyi kisiniz abi diye soracagim. göndere basarken dikkatimi cekti, en son ne zaman görüstük, ne zaman konustuk whatsapp üzerinden diye. Azicik yukariya kaydirdim ekrani, ayni soru, subat 17.

Adama düzenli olarak ayda bir hayatta misin iyi misiniz size bir sey olmadi ya diye mesaj atiyorum.

Sultanahmette yasananlardan bir gün evvel, sevgilim oraya ugramisti, alinacaklar vs icin.

Sinagoglarda patlama oldugu gün, ben taksime dogru gidiyordum. Vardigimizda, ufacik cocugum daha, kirik camlara basarak merdivenleri ciktikca dank etti birseylerin yolunda olmadigi. Babamin bizi azarlamasini unutamayacagim, nasil haberimiz olmazdi, nasil gitmeye calisiyorduk hala. Cocuk halimle ama kimsede panik yoktu diye sormustum. Sanki bir sey olmamis gibiydi demistim. Camlar kirilmisti evet, merkezine de yakin degildik ama esnaf toparlaniyordu, insanlar gidecekleri yere yürümeye, alisverise devam ediyordu.

Sultanahmetteki olaylardan sonra ablama mesaj attim, o civarlara isi düser, eski okulum da orda, gezmeye de ugrar bazen. Dedim iyi misin yok bir sey diye. Dedi ki, ambulanslar calisiyor, dersteyiz, capaya yarali getiriliyormus, haberi aldik, hoca derste bizi de bilgilendirdi dedi. Derse devam ediyoruz dedi, ambulans sesiyle bölününce adam bekleyip sonra devam ediyormus.

Abi, ben anlamiyorum. Yas olmus 22, ufagim, tecrübesiz caylagin tekiyim, ama ben anlamiyorum. Bir yerlerde bir seyler ters, üst üste yiginmis bedenleri görüyoruz, hemen ardindan videoda calan sarkiyi sorup, laptop isigini merak edip, youtubeda izlediklerimize devam ediyoruz.

Ben anlamiyorum.

Ben etkisinden öyle kolay kurtulamiyorum.
  • aynadakiyabanci  (13.03.16 19:52:51) 
@animalman Ne bileyim eskişehir izmir antalya en azından daha güvenli geliyor. Bilmiyorum belki olayın anından böyle diyorum ama yarın nasıl derse gidicem yada bir ay sonra bunun bir daha olmayacağının garantisini kim verecek.


  • We Are Oscar Mike  (13.03.16 19:58:02) 
10 ekimde 20 metre dibimde bomba patlayıp o kadar şelyeri gördükten sonra pek umursamıyorum artık parçalanak ölmüşüm boğazdan atlayarak ölmüşüm filan. Aynı şyleri ben de çok dşünmüştüm o günden sonra, tuvalete gitmiştim gara, yine gidecketim filan. Sonra bu tür şeyleri atlatmaya çalıştım çünkü zaman kaybı ve o kadar ölüm varken o ölülere saygısızlık gbi. ONların yaşayamadıklarını, yaşayacaklarını yaşamalıyım diye avutmuştum.

Hala tabi giriyor rüyalarma. YOlda arkamda petşişe patlasa irkiliyorum filan. İçkiye sarmıştım. AĞluyordum sğrejli. olaslıkları düşünüyordum. yanımdaki admaın kafasına geldi bir şey parçaladı. bana niye gelmemişti, ne suçu vardı ya da ben niye yşamayı haketmiştim. En zor soru buydu. niye yaşıyordum.

Sonuç olarak bunların hepsini bir şejilde kenara attım. Nice insanlar ölmüşken bencillik ettiğimi düşündüm filan. Çok buhranlı şeyler. Bİrileri ölürken birileri seviniyor filan. Bayağı soğumuştum her şeyden.
  • Cursed Chico  (13.03.16 22:30:40) 
Bu duygularınızı faceye yazmayın dye facebook'U yavaşlattılar. www.hurriyet.com.tr


  • shedracon  (13.03.16 22:32:56) 
abi alışmak daha kötü zaten alışacakmışım gibi gelmiyor ilk patlamadan beri aşırı gerginim dışarı çıkarken bu artık bardağı taşırdı


  • We Are Oscar Mike  (14.03.16 15:47:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.