[]

tarkan'ı neden böyle karalamaya çalışmış cnn türk?

www.cnnturk.com
doğru olabilir yazılanlar ama niye yani böyle bi haber yapılmış?



 
bu bence tamamen "olamamanın" verdiği hisle yapılmış bir haber. Tarkan "olmuş" bir star. sanatçılığını, şarkılarını, sesini, karizmasını kimse tartışmıyor. olmuş...


  • peace.on  (13.03.16 14:14:15 ~ 14:26:21) 
  • winston insani  (13.03.16 14:15:35) 
cnn degil hurriyet yazari yazmis o yaziyi oncelikle.

orta sinif popcusu diye elestirmis de, kendisi acaba patronlarinin sozunden cikip iki sistem elestirisi yapabiliyor mu acaba?

bos bos konusuyorlar. tarkan'i yalnizca cikip sacma sapan programlarda kendini harcamadigi icin seviyorum. onun disinda sarkilarini pek bilmem bile.
  • bohr atom modeli  (13.03.16 14:20:00) 
Kantar iyi bir popcu, isini iyi yapan bir popcu. Ozellikle 5. bolumde iyice sacmalamis yaziyi yazan. Kantar elestirilemez biri degil ama sacma ve yersiz elestri var bu yazida.

Muzisyen muzisyendir, mimar da mimar. Uyusturucu maceralari ya da pavatsiz bir kac cumlesi var diye star olma mevkiini koruyabilmesini mucize olarak gormek aptalca. Sarkici, ornek ahlak modeli olacak diye bir sey yok. Bu aptal zihniyetten kurtulamadik gitti.
"Başka hangi şöhret hâlâ ülkesinde bu kadar hacimli ve görkemli kalabilir?" Bunun orneklerini saymakla bitiremezsiniz.
Toplum, senin benim ya da bu yazarin zihninde canlandirdigi erdemli insan toplulugu degil. Toplum, bildigimiz toplum. Zihninde bir model canlandirip sonra bununla celisen seyler gorunce sasirip bunun sebebi olarak ortaya net bir sebep koymaya calismak cok komik.

Kaldi ki Kantar diger bircok popcuya gore cok daha itibari olan biri, bunu da arkadasin dedigi gibi aptal programlara cikmayarak korudu, iyi bir pazarlama stratejisi yuruttu calistigi ekip. Git survivor'a katilan komik unluler elestir de yaptigina degsin.
  • stavro  (13.03.16 14:55:40 ~ 14:56:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.