[]

bu araba 10 sene kullanım için alınacak olsa üzer mi?

ww3.autoscout24.de




 
bakımlarının nasıl yapıldığına ve nasıl kullanıldığına bağlı olarak, üzmez. mercedes genel olarak en sağlam araçları üreten firmadır. 150bin km hiçbir şey.


  • icim urperiyor  (13.03.16 00:31:25) 
1-arabalar 10 yıl kullanılmamalı.

2-bu araba zaten 11 yıllık ve 11 yıllık arabaya 10k eur vermek pek mantıklı gelmiyor bana. kaldı ki araba ayrıca 148k km'de...
  • air  (13.03.16 00:32:19) 
4 yıl önce 1989 modeline 20 bin lira verip satın almış olan birini tanıyorum. Yani... Üzmüyor olsa gerek.


  • birşeylersoracağım  (13.03.16 01:48:56 ~ 01:49:34) 
Temiz olsun, ağır darbesi olmasın. Motor kompresyonunu ölçtürün. Mercedes ve diğerleri denmesinin bir nedeni var. 20 yıl bile binersiniz yeter ki iyi bakılsın. Mercedese iyi bakarsanız, o da size iyi bakar. Babam, ben, kardeşim mercedes kullanıyor. En genci 13 yaşında arabaların.


  • mimimi  (13.03.16 01:50:58) 
Dizel olmasi düsündürücü biraz. Benzin motorlar tamam da, dizeller km ilerledikce benzine nazaran daha fazla problem cikarabiliyor.


  • kucukharfler  (13.03.16 02:05:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.