[]

game of thrones'çulara bir soru

spoiler olabilir.

uzun zaman geçtiği için isimleri unuttum.
cersei'ye utanç yürüyüşünü yaptıran grup neyine güveniyor? öncesinde baya adamla bunların mekanına gidip boş dönmüşlerdi kral çocuk falan. neden korkuyorlar?
spoiler'da cersei savaş yapıcam falan diyor. şimdiye kadar neredeydi bunların aklı? bir şeyi mi atladım acaba?

 
paralel yapı gibi düşün.


  • her gece aç  (11.03.16 19:53:41) 
kendi inanışlarını yaratıp kendilerince sapkınlığa karşı savaşan bi grup işte. krallık zaten sallantıda herkes kardeşin kardeşi düdüklediğinden bahsediyor e grup da bu yanlış deyince halk desteğini ardına alıyor. olay o işte.


  • KidLazer  (11.03.16 19:59:37) 
7 tanrıdan başka hiçbir şey yok korktukları. Aslında güçlerini tahttan alıyorlar. Cersei biraz mal bir karakter. Bunların silahlı örgüt kurmasına, silahlanmasına izin verdi. Coğrafya kan gölü olmuş, kral ensest ürünü, bütün halk aç, günahlar akıp gidiyor. Hal böyle olunca halk da kilisenin yanında yer alıyor, bazı önemli isimler de. Zaten ordusunun büyük bir kısmı savaşlarda yok olmuş, bir kısmı Riverlands'de ve bir kısmı Storm's End'de vs. seferdeyken, ordunun önemli kısmı Reach'in, gıda takviyesi Reach'ten hal böyle olunca Faith Militant ile savaşacak grup da yok.

Bir bölümde Myrcela'yı yollamışlardı, Joffrey, Tyrion, Cersei dönüyorlardı kaleye, olaylar çıktı. Halk saldırdı, Sansa tecavüze uğruyordu falan dizide. O organize olmamış halk isyanıydı onda bile önemli kişiler öldü, kral vs. zor kurtuldu mesela. Bu Sparrow ise cidden kalabalık ve daha organize bir grup.

Tabii orası Westeros ve ASOIAF dünyası. Mutlaka onlara gizliden destek olan lordlar ya da kişiler vardır.
  • nawar  (11.03.16 20:06:38 ~ 20:07:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.