[]

yves rocher ürünleri nasıl? önerdiğiniz başka marka var mı?

ben 4 yıldır olay marka kullanıyorum, gayette memnundum ama insan sıkılır mı bakım kremlerinden, vallahi sıkıldım.

40 yaş kadın, makyaj yapmıyorum, temel bakım ürünleri lazım sadece. temizleme losyonu, tonik, gündüz ve gece nemlendirici, göz altı kremi, basic bir maske ve peeling. cillte lekelenme sorunum var az biraz, varsa buna dönük bir ürününü de kullanabilirim.

bu markayı önerdiler, kullananlar bilgi verebilir mi lütfen?

başka marka öenrilerinide seve seve okurum.

 
Teyze kakao yağı falan bence kullan kanser olursun kimyasallardan


  • diffarensiyel  (11.03.16 16:02:30) 
Yves rocher fena değil fiyatına göre. Ama kiehlstan memnunum ben. Yaşınıza da uygun ürünleri var. Lekelenme için solante pigmenta güneş kremi kullanın. Pirinç ıslattığınız nişastalı suyu yüzünüzü yıkamada toniklemede kullanın leke için o da bire bir.


  • pshasha  (11.03.16 18:49:47) 
Clinique öneririm kesinlikle. Yves rocher'ı ben nedense kalitesiz buluyorum.


  • yahveyire  (11.03.16 19:04:53) 
kuzenimin kullandıkları shiseido ve kenabo. kenebonun özellikle göz çevresi kremleri muhteşem.


  • ear quessir  (11.03.16 19:07:19) 
Clinique +1 cilt bakim urunleri basarili.

Roc'un leke acici gunes kremi gibi bir seyi vardi bi arastirabilirsiniz ilkbahar yaz donemi icin uygun bi urun olabilir. Shiseido'nun da leke acici serumu vardi yanlis hatirlamiyosam; ama fiyati epey yuksek.

Yves rocher icin kotu diyemem ama cilt bakiminda tavsiye edecegim bi marka olmaz.
  • turuncu sufle  (11.03.16 19:27:44) 
Yves rocher bende hem sivilcelenme hem de alerji yaptı, herkeste olacak diye bir sey yok tabi.
Parfümleri baya başarılı ama kalıcılık konusunda.

  • physcos physcos  (11.03.16 23:14:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.