[]

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım

EDİT4: Kediyi malesef kaybettik. Zeytinburnu veteriner kliniğinde girdiği ameliyat sonucu 2. narkoz sanırım ağır gelmiş. Tam dinleyemedim telefonda. İBAN bilgilerini kaldırıyorum. Ancak bir iki gün daha yukarıda kalırsa para gönderen arkadaşlar en azından kedinin son durumunu öğrenmiş olurlar. Çok üzgünüm. Destek olan herkese çok teşekkür ederim.

EDİT3: Bugün zeytinburnu veteriner kliniğinde kırık ameliyatına girdi. 250 lira ödeyebildik bugün için. Bir 250 lira daha borcumuz kaldı veterinere. Genel olarak ameliyat iyi geçti ancak felç riski varmış. 2 3 gün içinde bu ihtimal de kesinleşecekmiş. İnşallah bir de felç başına gelmez kediciğin :(

EDİT2: Resimler eklendi. Açık yaraların fotoğraflarını koymuyorum. İsteyene özelden atabilirim. Röntgen en alta link olarak eklendi.

EDİT: Durumu iyi olan bir abla sayesinde bize düşen yük 500 tl kadar azaldı. Şuanda 500 liraya ameliyat olacak pazartesi günü. Buradan iki yazar arkadaş para gönderdi ve şuan 110 tl topladık. Fotoğraflarını akşama paylaşacağım. En alta da İBAN ekledim.



Merhaba,

1 hafta önce sabah 8de annem tarafından uyandırıldım. Bir aracın motoruna bir kedi sıkışmış daha sonra oradan düşmüş. Ölür diye bir koliye koyup kenara bırakmışlar. Annem de bana haber verdi. Gittiğimde gördüm ki çamur içinde ve felaket durumda bir kedi ve hala yaşıyor. Acı acı miyavlıyor. Hemen veterinere götürdüm.

Durumu şu;

-sol gözünün altında yırtık vardı dikiş atıldı
-sol ön patisinin altının bir parçası kopmuştu, gelfix silver diye bir ilaç aldım onunla düzeliyo şuanda
-sağ ön patisi kırık
-sol arka patisinde ufak tefek açılmalar vardı ama kapanmak üzere, tırnaklar biraz deforme olmuş durumda.
-sağ arka patisi tamamen koptu ve ampute edildi.

Kedi inanılmaz yaşamaya istekli ve çok mazlum bir hayvan. Kırık hariç bütün tedavisi için 290 lira para harcadım. Veteriner sağolsun inanılmaz yardımcı oldu ve inanılmaz indirim yaptı.

Ancak kırık tedavisi çok pahalı bir iş. 1000 lira gibi bir fiyat çıkardı veteriner (ikinci anestezi olduğu için solunum yoluyla anestezi yapma taraftarı)

Bu kırık için plaka alınması gerekiyor. Onun için biriyle konuşmuş 350 lira gibi bir fiyat söylemişler.

Yani şuanda 1000 lira gibi bir para gerekiyor. Ne kadar toplayabilirsek o kadar iyi. Öğrenci halimle geri kalanı bir şekilde karşılamaya çalışacağım ancak 1000 lira gibi bir parayı karşılamam imkansız.

Başka veteriner olur, ücretsiz yapan bir belediye olur o tür önerilere de açığım ancak lütfen bir şekilde yardımcı olun çok zor durumdayım :(

Telefon numaram: 0535 977 77 00

Veteriner: altunoluk veteriner kliniği

Fotoğraflar eklenecek. Para göndermek isteyen olursa mesaj ile hesap numarası iletebilirim ve sonunda da fatura gönderebilirim.

Biraz üstte kalırsa ve paylaşıp yayarsanız çok sevinirim.


Röntgen: i.hizliresim.com

 
facebook "hayvan severler acil" sayfasında paylaşır mısınız?


  • peggy  (11.03.16 15:23:25) 
yarın fotoğraflarını çekip paylaşacağım. şuanda veterinerde. paylaştığım linki de buraya atarım yarın.


  • cinayet saati  (11.03.16 16:18:43) 
hesap numaranızı paylaşırsanız, destek olmak isteyenler belki para gönderebilir. sözlükte motorda sıkışan kedinin tedavi masrafları yazarlar tarafından karşılanmıştı. hatta gereğinden fazla para bile toplanmıştı.


  • birbenmiyimakilli  (12.03.16 12:16:33) 
İBAN bilgisi eklendi.


  • cinayet saati  (12.03.16 13:08:00) 
acaba kırık yerine platin takılmadan düzgün bir şekilde kaynama yapmasını sağlama imkanı yok mu.
bizim kedi 6. kattan düşmüştü bir kolunda iki ayrı yerde kırık vardı.veteriner platin takılacak dedi bir sürü para istedi. parasında değilim işin platininin daha sonra riskleri de var.
kolu düzgün bir sekilde altına cetvel gelecek şekilde sabitleyip kaynamasını bekledik. 15 gün içinde normale döndü hem de hiç bir şey olmamış gibi.
veterinerlerdeki bu platim takma merakını anlayamıyorum.
ha belki olmazsa olmaz bir durumdur filmi görmedim sonuçta.
  • grid  (12.03.16 21:37:56) 
Kırık ameliyatını bir başka veterinerde yaptırmaya karar verdik. Malesef o veterinerde platin dedi :( birazdan fotoğraflarını yükleyeceğim. Anlarsanız filmi de yükleyeyim.


  • cinayet saati  (12.03.16 23:19:02) 
İstanbulda gereksiz tedaviler ve fazla ücretler isteniyor. Benim itin ayağı kesildi. Dikiş atmazsak tutmaz dedi. İyi dedim. 3 kere dikiş atıldı üç kere söktü benim it (evet elizabeth çare olmadı) en son s.kerim dikişini dedim. Doku onarıcı krem ve pansumanla üç günde wolverine gibi kapandı yara. G.t kadar yara için 250 tl ödedim. Ankarada bizim veterinere 100 tl isterdi ya da istemezdi. 50tlye yaptırdığım iç dış parazite 80 lira ödedim.

Mesaj kirliliği yapıyorum yavrucağın durumu varken ama konusu açılmışken paylaşmak istedim. Yapalım, edelim, parası da şu kafası istanbulda. Kırıkların fotoğraflarını ekler misin?
  • mimimi  (13.03.16 02:01:20) 
Güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarla


  • whatyougetiswhatyoudid  (13.03.16 10:44:34) 
umarım hemen iyileşir güzellik ya. iyi ki kurtarmışsınız onu..


  • maviyazar  (14.03.16 15:45:03) 
İnşallah felç kalmaz.


  • innerbliss  (15.03.16 06:33:46) 
offff çok üzüldüm. bir insanın sorumsuzluğu yine bir canın acı içinde ölmesine neden oldu:(

ama sizin gibi insanların olduğunu bilmek güzel, elinizden geleni yaptınız, teşekkürler..
  • peggy  (15.03.16 12:16:57) 
Ellerin dert görmesin dostum. Çok uğraştın, kendini çok yıprattın.


  • mimimi  (15.03.16 14:29:29) 
fotoğraflarda oldukça güçlü ve hali yerinde görünüyordu halbuki. ama olsun bi kutu içinde ölüme terk edilmek yerine elden gelen yapıldı.


  • orpheus  (16.03.16 04:32:46) 
vah garibim :/


  • rakicandir  (16.03.16 15:23:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.