[]

[ IT ] Süper bi domain ve çekip çevirilmesi gerekiyor..

Elimde çok güzel bi domain var uzun yıllardır kullandığım.. Bu domaini değerlendirmek istiyorum (howstuffworks, answers.com, yahoo Q&A, sorucevap.com) benzeri şekilde.

Bu konuda az çok elimde var olan joomla bilgimle hareket etmemi mi önerirsiniz yoksa kendime bir ortak mı bulayım? Ortak bul diyorsanız bunun yeri neresidir?

Yani coder arkadaşları bulup diyeceğim ki; gel sen bu domain üzerinden çalışmalarını yürüt bu domaini çekip çevirelim bi marka... öeeeh ok anladınız beni =)

 
joomla ile olmaz. hazır paketlerle güzel projeler ortaya çıkmaz.


  • hostararara  (03.11.09 09:18:08) 
ayrıca jenerik domainlerin artık önemli kalmadı, önemli olan pr. Pr kaç?

Edit: Pg ne yahu, pr.
  • ataturkiye  (03.11.09 09:30:22 ~ 09:31:33) 
(bkz: page rank)


  • enola gay  (03.11.09 10:50:17) 
bence kendine birini bulmalısın, forumlara vs yazabilirsin (örnegin ceviz.net) aklına yatan olursa oturur konuşur projelendirir başlarsınız. (ya da duyuruda da yazabilirsin (aslında yazmış oldun) web programlama ile ilgilenen bir sürü insan var, bu aralar boş olan biriyle girişebilirsin.


  • yasaluyari  (03.11.09 16:04:37) 
Detayları görüşmek istersen

ibrahimover [süslü] gmail.com
  • seyn  (03.11.09 17:09:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.