[]

eski sözlük hesabı

merhabalar;

2005'te uçurulduğunu sandığım sözlük hesabımın kimdir nedirden merak edip öylesine bakarken ''kayıp, çaylak'' olarak hala durduğunu gördüm. şu andaki hesabımı da zaten o uçurulduğu için almıştım ama duruyor gözüküyor ve hala durduğunu görünce de açıkcası biraz şaşırdım.

sormak istediğim bu hesapla ilgili bir şey yapabilir miyim? yeniden aktive edilebilir mi? mesela bunu kapattırıp onu kullanmaya başlayıp, bu hesap altındaki tüm yazıları da oraya aktarabilir miyim? neden ki derseniz; o hesabın benim için anlamı şu andaki hesabımdan çok daha farklıydı, güzel bir hikayesi vardı yani.

iyi akşamlar.

 
ne gerek var ki? dursun işte iki hesap da. çoklu hesap kullanımı yıllardır serbest nasıl olsa.


  • devilred  (10.03.16 19:08:43) 
2 farklı hesaptan birbirine zıt görüşler yazarak tartışma başlat ve arkana yaslan sazanların kapışmasını izle. çok zevkli oluyor tavsiye ederim :)


  • Kovacic  (10.03.16 19:12:02) 
kendine mesaj at.


  • clones  (10.03.16 19:15:59) 
peki nasıl aktive edilir bu hesap? kayıt olurken verdiğimi düşündüğüm mail adresime baktım orada bu eski hesapla ilgili bir şey yoktu. 10 yıldan fazla oldu gerçi belki silinmiştir. yönetime mi mesaj atmak gerekir acaba?


  • belirsiz biri  (10.03.16 19:23:06) 
bu hesabından yedekleri (xml dosyası) al.
yönetime mesaj atıp o hesaba geçmek istediğini ve bu hesaptaki entryleri o hesaba eklemek istediğini söyle. yaparlar herhalde.
eskiden her şey açıktı. şimdi yönetimde kim var, nasıl ulaşılır bilemiyoruz.
  • tabudeviren  (10.03.16 22:34:04) 
O hesabı kullanırken kayıt olduğun mail adresini biliyorsan şifreni alabilirsin ama zaten çaylakmışsın, aktive etsen de şu an için kullanamazsın. Onun dışında, şu an kullandığın hesabındaki entry'leri ancak manuel olarak diğer hesaba taşıyabilirsin. Sözlük yönetimi böyle bir işlemde bulanmaz.


  • syd  (10.03.16 22:42:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.