[]

kedilerim trip yapıyor

Selam millet,

iki tane sokaktan aldığım ve birisi 18 biri 6 aylık iki kedim var. işten eve geldiğim zaman birisi yerde birisi ayakkabılığın üzerinde çığlık çığlığa beni karşılar ve kendilerini sevdirmek için kavga edercesine yanıma gelirlerdi.

Pazartesi akşamı Acil bir iş ziyareti gereği 3 gece 2 gün şehir dışına çıkmam gerekti ve evin anahtarını arkadaşıma verdim. Gelip günlük 2 defa mama ve su kontrolü yaptı vs..

neyse, bugün sabah eve geldiğimde iki kedim de kapıya gelmedi. dedim belki arkadaş geldi diye düşünüp umursamadılar ama beni görünce de tepki vermediler, sevdirmediler. şimdi de hiçbirşey yokmuş biri geçip iki ayrı noktada uyuyor veya yalanıyorlar. hiç pas verme bile yok. Sevip okşuyorum uyurlarken, mırlamıyorlar bile :/

sanırım onları bıraktım diye gönül koydular. 1 ay önce kız arkadaşım şehir değiştirmesi gerektiği için evden ayrıldı. şimdi de ben gidince acaba "yavaş yavaş herkes terk ediyor" moduna mı girdiler, yoksa genel bir davranış mı çözemedim.

hayır, sıpaları da çok özlemiştim oysa, onların da özlediğini düşünmüştüm. şuan deli gibi bir hayal kırıklığı yaşıyorum.

işin özü, bu kedilerde genel bir tavır mı, düzelir mi yoksa hep kırgın mı kalacaklar bana. Veterinere sordum yaparlar öyle dedi ama saatlerdir tık yok gariplerimde :/

 
bizim kedi de normalde işten gelince bi taklalar bi kıvırmalar türlü türlü şeyler yapar ama seyahatten dönünce resmen bizi sopayla dövecek modda oluyor. Aynı düzene geri dönünce normal ayarlarına geri dönüyor. Zamanla düzelir merak etme.


  • yue  (10.03.16 12:48:00) 
Küsmüşler size :)
Biraz simartin. Sevdikleri mamadan ya da yaş mama verin. Aranız düzelir :)

  • balik kraker  (10.03.16 13:02:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.