[]

motor alırken plaka ve sigorta

ikinci el motoru sigortası düşük diye başka şehirden alak dedik ama dün bi arkadaş o artık öyle olmuyor şöförün ikametgahı nerdeyse ona göre oluyor dedi.

1. doğru mu?
2. doğru ise ikemetgahı geçici olarak bi oraya atıyorum bursa 1 ay sonra istanbula alabilir miyiz?
3. bizim yaş 30 ama daha da yaşlı anne baba amca üzerine yapsak daha düşük olur mu?

 
2 hafta önce bi arkadaş. motoru satın alırken annesinin üzerine ve başka bi il plakası ile aldı. 300 lira civarı sigorta yaptıgını söyledi. ben istanbul plakayla kendi üzerime (yaşım 29 ilk motorum) bin lira ödedim.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (10.03.16 11:29:13 ~ 12:30:31) 
bilgi açısından yazayım, 29 yaşındayım. 5. motorumu aldım, kayıtlı bir kazaya karışmadım ne otomobil ne de motosiklet. 2007 cbf 1000 aldım, aralık ayında 500 lira ödedim ki çıkan en ucuzu buydu


  • mirty  (10.03.16 11:54:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.