[]

iphone 5 dondu ekranını kapattım tekrar açamadım

ne yapacağım? şarja takıyorum ses geliyor sessize alma tuşu çalışıyor kapatınca titriyor ama ekranı açılmıyor. ne yapıcam?




 
10 saniye kadar power tuşuna basılı tut. telefon kapansın yeniden başlat. eğer hala ekranda bir hareket olmazsa ekran cortlamış demektir.

edit: klorlu su boregi hakı. power + home 10 saniye
  • himmet dayi  (10.03.16 01:38:25 ~ 01:42:55) 
10 saniye kadar power tuşu ve home tuşuna beraber basarak beklemeyi dener misiniz? Donan cihazlar için çözüm olarak söyleniyor.


  • klorlu su boregi  (10.03.16 01:41:03) 
Yakın zaman başıma geldi.
Klorlu su boregi+1
Olmazsa o yöntem telefonu bilgisayara bağlayıp itunes üzerinden geri yükleme yap.(ayrıntlı apple sitesinde bu işlem var görselli)
O da olmazsa yarın tanıdık bir telefoncuya götür onlar denesinler.onlarda yapamazsa geçmiş olsun gitti telefon.garanti dolduysa apple yapmıyor.daha doğrusu apple hiç yapmıyor direk yenisini veriyor ama garanti yoksa gider telefon.

Ben. Bu tüm yöntemleri denedim ve sonuç alamamıştım.

Telefon sıvı veya darbe aldı mı?
  • steve rogers  (10.03.16 01:53:59) 
yok hiç darbe almadı. oyundan çıktım orta tuşa bastım bir sürü uygulama vardı. o ara dondu bende ekranı kapadım. açamadım sonra. denicem ama üst tuşta da temassızlık var ya. çoğunlukla basmıyor :(

2 gün sonra gelen edit: üst tuş basmadığından telefonun şarjını bitirdim sonra şarja taktım açıldı.
  • freetakilir  (10.03.16 02:04:55 ~ 13.03.16 09:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.