[]

ebeveynlerimden soguyorum

zaman zaman. çok içim acıyor. babam son dönemde cok buyuk hatalar yaptı, ben kucukken de yapardı ama unutmustum-devam edebilmiştim bi şekilde, bayadır da kör topal gidiyorduk. fakat son yaptıkları o kadar koydu ki bana, bu aksam yine ufak bişeyden atıştık ve suratına bakarken içimin sogudugunu hissettim ve o kadar uzuldum ki,kelime bulamıyorum ifade etmeye. kanım canım olması gereken insana bakarken sevgi duymuyorum ve bu beni cok yaralıyor.
öte yandan annemi seviyorum, onun da beni sevdigini biliyorum ama hareketlerini hiç kontrol edemiyor. bizimle ilgili baskalarına bahsetme diye özellikle tembihledigim bi konuyu, gitmiş bi toplulukta anlatmıs. daha önce de buna benzer seyler olmustu, uyarmıstım uygun bi dille. hassas oldugumu biliyor, kızacaksın ama sunu yaptım dedi zaten. biliyorum, kimse benim dogrularıma uyup onlara göre hayatını duzenlemek zorunda degil ama hem zor şeyler istemiyorum, hem de aile olmak bunları yapabilmeyi gerektirir diye dusunuyorum. kendimden cok fazla veriyor, ama karsılıgını alamıyor/önemsenmiyor gibi hissediyorum. su anki duruma bakarsak annemle prensiplerde anlasmazlıgımız var ama babamdan gerçek anlamda sogumus gibiyim, bikaç defa içimden hakkında kotu şeyler geçirirken yakaladım kendimi:(

soruya gelirsem, bu derece aile bireylerinizden sogumuslugunuz var mı? aynı evdeyseniz nasıl asıyorsunuz bu durumu? bu kadar uzulmem normal mi, bu soguma gecer mi?

cok özel oldugu icin belki silerim sonra, kızmayın lutfen. tesekkurler

 
ben senelerce babamdan nefret ede ede aynı evde yaşadım. kendisine hiç baba demedim bile tiksiniyorum çünkü ondan. üniversiteye gidince uzaklaştım diye rahatladım. küçükken ölsün diye her gece dua ederdim. yemeğine zehir koymayı falan düşünüyordum yavaş yavaş gitsin diye.
aynı evdeyken hep kendi odamda takılırdım salona çıkmazdım hep uzak dururdum annem gelirdi benim odamda beraber takılırdık falan onunla zaman geçirirdim.
bu soğumanın geçip geçmemesi babana bağlı. mesela benimki hatalarını düzeltmediği için geçmedi ve geçmez de bundan sonra.
  • sta  (10.03.16 00:28:49) 
@curukturpkokusu, cokdogru noktaya deginmişsin. var ve var oldugunu bildigim icin merhamet duyuyorum bi yandan. yoksa kötü oldugundan emin olsam silerim hayatımdan.
öte yandan asla kabul etmiyor, ne doktora gidiyor ne en ufak degisim emaresi gosteriyor. kendi hayatını mahvetti, bizimkinde gözü var:/

  • art vandaley  (10.03.16 02:26:16) 
Düzelmez. Ailelerimiz de bizim gibi sıradan insanlar. Bazen bencil bazen düşüncesiz. Uzaklaşma vaktin gelmiş


  • hasmetizm 2046  (10.03.16 06:29:21) 
Onların çocuksulaşmaya başladığı yıllarda da olabilirsiniz. Senin biraz daha güçlü bir görüntü çizip, ailenin idaresini biraz ele alman gerek belki de.


  • arnold schwarzeneger  (10.03.16 11:14:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.