[]

ekşi duyuru yeni hesap alma?

şimdi ben duyuruya sözlük hesabımdan giriyorum. bu konuda sıkıntı yok. fakat ben duyuruya sözlük hesabımdan bağımsız hesap ile girmek istiyorum.

arada bir görüyorum yanında internet kullanıcısı simgesi olupta sözlükte yazar olduğundan bahsedenler var. duyuru galiba yeni üye alımına kapalı. bağış yapılması isteniyor.

bankaya gidip bağış yapmayada üşenen adamım. lösev'e veya başka bir kuruluşa mesaj atma yoluyla bağış yapsam oluyor mu?

bu sorunun direk muhattabı compumaster gibi oldu belki bir bilen vardır. ya da arada duyuru üye alımlarını açıyor mu? bir zamanlar ekşi ve incinin yaptığı gibi.

 
Internetten de bagis yapabiliyorsunuz. Dekontu mailinize geliyor. Uye alimlari gecenlerde acildi, 1-2 saatligine.


  • yuzır  (09.03.16 23:53:41 ~ 23:53:52) 
Duyuru üye alımları son 2-3 yılda, yılda belki 1 kere 1-2 saatliğine açıldı. İleride bu değişir mi bilmiyorum. Ama benim için bağış yapılması önemli. Bir nevi üyelik hep açık bağış yaptığınız süreçte.

Herhangi bir şekilde bağış yapabilirsiniz. SMS'den online bağışlara kadar. Verilen listedeki istediğiniz herhangi bir kuruma bağış yapabilirsiniz. Çocukların sağlığı veya eğitimi benim tercihim, ama bir limitasyonu yok.

Cep telefonunuzdan fotografını cekerseniz, veya screen shot alırsanız bağış onay sayfasının, bir yerde tarih de varsa başka bir şeye ihtiyacınız yok. Bağış miktarı da sizin kararınız.
  • compumaster  (10.03.16 01:02:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.