(2)
İstikamet: Yunan Adaları
Canım duyurumun tatilcileri;Bayram tatilinde Yunan adalarına gitmeyi istiyoruz. Aramaya da inandık ama aramaktan başımız döndü :)Daha önce gidenler fikir verebilirse çok işimizi görecek.1. Pegasus tan bol uçuş puanımız var. Bir de bu akşam bilet alırsak 10 kat uçuş puan kazanıyoruz. Bu durumda İstan
Canım duyurumun tatilcileri;
Bayram tatilinde Yunan adalarına gitmeyi istiyoruz. Aramaya da inandık ama aramaktan başımız döndü :)
Daha önce gidenler fikir verebilirse çok işimizi görecek.
1. Pegasus tan bol uçuş puanımız var. Bir de bu akşam bilet alırsak 10 kat uçuş puan kazanıyoruz. Bu durumda İstanbul-Atina gidiş dönüş yaparsak neredeyse bedavaya getiriyoruz uçakları. +Vize almamız lazım.
Atina dan Santorini Mikanos aktarmalar kolay ve hesaplı olur mu, yaklaşık ne tutar? Girit e de girmek istiyoruz mesela, gitmişken nerelere geçebiliriz başka kolayca?
2. İzmir Çeşmeden kalkan cruise lar ile Santorini-Mikanos turları var vizesiz. 3-4 geceliklere katılabiliriz maksimum. (biz aslında uzatmak istiyoruz 30 haziran-12 temmuz arası gibi) buna yemek dahil değil ama aktarma vs daha kolay olur sanırım. kişibaşı 1000 tl civarı tutuyor. +sınırsız içki var:)
biz şimdi nasıl yapalım nerelere gidelim :)
Teşekkür yerine tatiliniz bol olsun diliyorum :)
0
su olsam ates olsam (
09.03.16)
🌸
su olsam ates olsam
(
09.03.16)