[]

facebook'taki linke tıklamayla virüs

Ya demin facebook'da sponsorlu gönderiye tıkladım bi tane, onedio taklidi gibi bi adı vardı, obunedio mu ne, öyle bişey.
içerik sitesi.
Orda "deepweb'deki vidyolar" gibi bi başlık altında vidyolar vardı saçmasapan. Ne ki diye bi tıkladım, yeni pencere açıldı, hani böyle hızlı hızlı bişeyler oldu. Reklam penceresi olur ya böyle ful beyaz, üzeirnde 3 satır bişey yazıyor filan.
Ona tıklamadan direkt kapattım.

Ama o vidyolar tuzak mıydı acaba? Vidyo değilmiş çünkü, vidyo görünümlü tıklanan bişeymiş. Ben ona tıklayınca bişey olabilir miydi? Olmuş mu anlayamam da, öyle tuzaklar var mı?
:(

 
Kasayı benzin döküp yak :(

Başka türlü gitmez o vürüsler :(

Ne olacak yea. Demirden korksak trene binmeyiz.
  • yirmisantim  (09.03.16 19:17:42) 
pornocu detected. virüsünüz hayırlı olsun biraderim


  • cekilmis gayfe  (09.03.16 19:18:33) 
(bkz: bekar anneler sik arıyor)

fake tabi yaw niye tıklıyonuz öyle şeylere. gir pornhub a falan tıklama her gördüğüne.
  • hasmetizm 2046  (09.03.16 20:28:06) 
Siteye girmiyordum mesajını bugün gördüm. Sadece zorlama bir reklam da olabilir illa virüs olmak zorunda değil. Crack işletim sistemiyle virüsten bahsetmek de çok anlamlı değil çünkü crack işletim sisteminin kendisi virüstür. Elbette on virüs bir virüsten kötüdür.

Bu tip zoraki yönlendirmelere karşı tam çözüm Firefox kullanmaya başlayıp üzerine NoScript ve Ghostery eklentilerinin ikisini birden kurmak olabilir. Tabi bu eklentileri kullanabilmek için az da olsa bilgiye ihtiyaç var.
  • neotunc  (23.03.16 13:01:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.