[]

Tenis raketi seçimi

tenis kursuna yeni başlayanlar için

- 80-120 tl arası ücreti olan
- wilson babolat veya head markaları (wilson tercih sebebi)
- sanmıyorum ama tek parça gövdeli titanyum gibi özelliklerin en az biriyle güçlendirilmiş parasına göre iyi - fiyat/performans oranı ile iyi bir seçime sahip
- yetişkin raketi

bakıyorum. bunun için marka ve model önerilerinizi almak istiyorum.

yer: istanbul

 
ben de sizin sorunun ucuna takilayim, bir de kondusyon onemli herhalde. eskiden duzenli olarak oynuyordum, uzun yillar sonra bu aralar insallah geri donus yapacagim ve kas kutlem azaldi ve yaslandim, simdi daha hafif bir raket benim icin uygun olur diye dusunuyorum, fakat hangi markada hangi model var simdilerde onu bile bilmiyorum.


  • mavicorap  (09.03.16 19:20:07) 
once marka sorusu

wilson

head

babolat

macgregor

gamma

prince

ben decathlon'dan yuz kusura artengo'nun iyi bir raketini almistim bir de yanina titresim emici. baya saglamdi.
  • evimin paspasi  (09.03.16 20:08:54) 
eğer yeni başlıyorsanız bence 50 lira bandında biraz daha ucuz yollu bir şeyler bakın. biz ilk raket almaya gittiğimizde satıcının bize tavsiyesi, şaşırtıcı ama gerçek bu oldu. ve bizde ona uyduk. birkaç ay içinde raketlerin, onunda dediği gibi anasını ağlatmıştık. şu an neden o kadar hasar görmüşlerdi tam hatırlamıyorum ama sağa sola, hatta yere dahil çok çarpıyorduk, bu arada laf aramızda sinirlenince raket fırlatmak acayip deşarj edici ben bazen kendimi tutamıyordum o sinirle, her neyse, iyi bir tavsiye olduğu bir gerçekti. daha sonra yüksek fiyatlı bir şeyler aldık, ama onlar bile birkaç yıl içinde bayağı bir eskiyor devamlı oynarsanız şayet. hatta marka şuydu şimdi hatırladım, 60 küsür olmuş raketler ama olsun daha ucuzu zor herhalde:

www.selex.com.tr
  • bosver nicki  (09.03.16 20:44:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.