[]

E-Sigara soru

E-Sigaraya gecmek istiyorum fakat kafamda iki soru var.

Icerken hava ceker gibimi oluyor yoksa sigaradaki o bogaz gidiklama hissini alabiliyormuyuz?

Acikcasi sigara ictigimdeki hissi alamazsam kullanmaminda bir anlami yok. Tadi falan hic onemli degil onemli olan sigara icimindeki hissi vermesi.

Birde e-sigara icerken sigara gibi ne bilim yarim saatte, bir saatte birmi iciliyor?

 
Burda e sigara konusunda uzmanlasmis bir suru kisi var ilk cevabi onlar yazsa iyiydi ama bana denk geldi. Cok bilgili degilim, e sigaranin bir suru turu ivir ziviri var. Ama sigaradan nefret ediyor ve yine de birakamiyorsan alisabilirsin. Sigara kadar bogazi yakmiyor, ayrica sigaradaki o igrenc ama bize cekici gelen koku da yok. Fakat cektiginde gelen bir duman var hava gibi degil. Hatta zamanla bu tada alisip canin cekiyor, benim su anda e sigaram bozuk ve yeni siparisimi heyecanla bekliyorum mesela. Her yerde icebilmen, pis kokusunun olmamasi guzel bir sey. Ozellikle bilgisayar basinda calisirken iyi gidiyor.


  • curukturpkokusu  (09.03.16 20:23:22) 
istersen emzik gibi elinde gezdirip bütün gün içersin istersen normal sigara içme sıklığında alır 4-5 fırt çeker bırakırsın. boğaz gıdıklama meselesi de dahil bi sürü şeyi kendi zevkine göre ayarlayabilirsin. nikotini ve pg oranı yüksek likitler daha sert içime sahip olur, boğaz vurumu yüksektir. düşük nikotinli ve vg ağırlıklı olunca da hava çekmiş gibi olursun.

edit: eksisozluk.com
  • loser blueser  (09.03.16 20:27:42 ~ 20:28:03) 
arkadaşım kurtulman gereken sigara içiyor olmanın verdiği keyif hissi zaten. nicotini demiyorum. burnundan çıkarmak, dumanın boğazı kaşıması, yuvarlak çıkarmak, sigaradan gelen çıtır çıtır sesler vb şeyler. 2,5 sene oldu sigarayı değil bunları özlüyorum bazen. onların içinde de sigaradaki gibi zehirler var zaten. normal sigara iç daha iyi. yada nikotin bantı al bırakmayı dene gerçekten.


  • hasmetizm 2046  (09.03.16 20:34:02) 
haşmetciğim.....


sen bilirkişi misin? sen uzman mısın? kimsin sen? bütün dünyada yapılan araştırmalarda bi zararı ortaya çıkarılamamışken e-sigaranın zararlı olduğuna dair nasıl bi deney yaptın, sonuçlarını bizimle paylaşır mısın?
  • loser blueser  (09.03.16 20:37:18) 
normal sigara ic daha iyi derken? E-sigara daha saglikli degilmi? Sonucta tutunu icmiyosun abi. garip geldi


  • termostad  (09.03.16 20:40:00) 
www.mynet.com

sağlığa yararlı olmadığı ve sigarayı bırakmada mükemmel bir fayda da sağlamadığı kesin. çok iyi bişey olsa kimse tiryakisi olup uzmanlaşmazdı.
  • hasmetizm 2046  (09.03.16 20:57:05) 
10 yıldır sigara içiyorum 3-5 ay da e-sigara içtim. kesinlikle sigara hissi vermiyor, su buharı çekiyorsunuz zaten bu da dediğin gibi hava çekmek gibi bir şey. e-sigaraya başlamadan önce bir paket içiyordum. e-sigarayı kullanıp bıraktıktan sonra günde 1.5-2 paket içmeye başladım :). ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. aromalı likit nikotinlerinden dolayı nargile gibi oluyor ve sürekli içiyorsun bi süre sonra. bu da vücudun nikotin ihtiyacını artıyor.


  • ciagra  (10.03.16 09:01:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.