[]

ev sahibi evde kaç kişi kaldığına karışabilir mi?

soru başlıkta.

kanunda bunla ilgili birşey var mı? yarın öbür gün dava vs birşey olsa işine yarar mı bu durum ev sahibinin?

sözleşme standart.

edit: tek başıma imzaladım bir arkadaş olduğunu biliyordu. sonradan nasıl olsa evde duran kimse yok diye 3. yü de aldık. 2 kere sözleşmede yazan üfe-tüfe oranına göre zam yapıldı düzenli olarak.

komşulardan şikayet olmaz ileride kesinlikle.

 
gürültü şikayet yoksa karışamaz


  • masa penisi  (09.03.16 16:11:36) 
@Brk37

kirayı arttırmak istiyor (3 yıl oldu gireli her sene olağan zammı yaptık) çevrede kiralar daha yüksek diye. bunu da aba altından sopa gösteriyor.
  • acan99670  (09.03.16 18:26:26) 
Valla ben ev sahibi beni atsa da gidip daha ucuz bir yerde otursam diye bekliyorum. Ulan düzenli kira ödeyen adamı kim evden atar. Gidiyim eve 3-5 kişi alayım.


  • mimimi  (09.03.16 19:45:01) 
o bilir ya. avukatı falan herşeyi var.


  • acan99670  (09.03.16 20:55:56) 
karisir tabii.

yasada kuralar var, bu ev ile alakali, yani evde 1 wc var ise yanlis bilmiyorsam 2 büyük 2 cocuk yasayabiliyordu, 1 wc 1 banyo var ise 2+4 ya da 3+0 gibi maksimal kurallari vardi. 18 yas üstü cocuktan cikiyor malum.

metrekarede de 10 metrekareye 1 kisi olacak sekilde sekilde ikametgah alinabiliyor.

yani wc ya da metrekareden hangisi kisitliyorsa o kadar kisi kalabilir.
  • kurnaz  (09.03.16 21:30:57) 
on yıldır hep söylediğimizden fazla kişi kaldık evlerde.
3 dedik 5 kişi kaldık maksimum
eğer gürültü yapmıyorsanız, kira faturayı düzenli ödüyorsanız hiç sıkıntı olmuyor.
şu anda 2 senedir 3 kişi kalıyoruz evde ev sahibi yanıma bir kişi daha aldığımı biliyor. yani 2 kişi. zaten eğer manyak değilse çat kapı gelen giden biri değilse, büyük bir sorun çıkmaz.
  • fasulyek  (09.03.16 23:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.