[]

Ekmek Kızartma Makinesi siparişim yanlış geldi, ama...

selamlar,

geçen gün sorduğum soruya aldığım cevaplar üzerine (git: 1055332) ben de şu aşağıdaki linkteki aleti sipariş ettim.

www.hepsiburada.com

ürün direkt hepsiburada deposundan değil de satışçı firmadan geldi. ancak, gelen ürün sayfada belirtildiği gibi 1000W değil, 850W idi ve dilim kaldırma kolu krom kaplama değil de plastik. yani büyük ihtimalle bir düşük modeli göndermişler. tahminimce de şu model:
www.hepsiburada.com


firmayı aradım, yanlış model gönderdiklerini söyledim. ellerindeki tek ekmek kızartma makinesi modelinin bu olduğunu söylediler, "yani gönderin isterseniz ama para iadesi yaparız ancak" dediler. o süreç de çok sancılı işleyecek, yani uzun sürecek, biliyorum. çok üşendirdiği ve hatta sonrasında hepsiburada sayfasından aynı ürünü sipariş etsem de yine istediğim modelin gelme olasılığının düşük olmasından şüpheleniyorum.

bu 1000W yerine 850W olması ve krom kaplama kol yerine plastik kol olması çok büyük bir dezavantaj mıdır? daha önce ekmek kızartma makinesi annemlerdeyken varı ve çocuktum, o yüzden neydi nasıl fark ettirir hiç tahmin edemiyorum.

yani, uzun lafın kısası; ben bunu tutayım mı elimde? yoksa iade edip üstteki modeli arayayım mı?

 
+ o süreç de çok sancılı işleyecek, yani uzun sürecek, biliyorum.
-şu ana kadar pek çok kez gerek hepsiburada gerek diğer firmalar üzerinden yaptığım alışverişleri iade ettim, hiçbirinde sancılı bir süreç olmadı :) en fazla bir iki kez mail atıp aramışımdır o kadar. iade edin direk, adamlar da kabul edeceklerini söylemişler.

umarım kullanmadınız - ürünün paketine zarar vermediniz :)
  • fakyoras  (09.03.16 15:03:32) 
@fakyoras, yok ürün daha bugün geldi kargoyla ve paketini/jelatinini bile açmadan direkt dışından gördüm tipini ve model numarasını.

bu ürün direkt hepsiburada'dan gelmediği için şüphelerim var, gönderen firma İzmir Bornova'dan bir firma, benim aradığım yer de orasıydı zaten, hepsiburada değil. ben iade edeceğim, firma hepsiburada'ya bildirecek, onaylayacaklar, paramı iade edecekler vs, normalden daha uzun süreceği kesin. her firma farklı sonuçta, ondan çekincelerim var :(
  • loveinaflipbook  (09.03.16 15:07:37) 
bence kesinlikle iade edin. hatalı ürün gönderdikleri için de zaten geri gönderme kargosunu da ödemeleri lazım. hepsiburada bu insanlara belli şartları sağlamaları karşılığında aracılık ediyor. probleminizi her aşamada belgeleyecek şekilde yazılı çözerseniz hepsiburada da tıkanıklıkta yardımcı olur.

işinizi görüp görmemesinden değil, çakallık peşinde koşmamaları için iade etmelisiniz.
  • prodeq  (09.03.16 15:24:48) 
sen hepsiburada ile muhatap olup iade işlemlerini site üzerinden yaparsan 2-3 gün içinde biter (ben yaptığımda bitmişti). yok tedarikçi ile muhatap olursan, işin uzun hakkaten.


  • babilbaligi  (09.03.16 15:24:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.