[]

kyk taksitlendirme / ödememe

Arkadaşlar selam,

KYK borcum vergi dairesine düşmüş, geçtiğimiz ay hesaplarıma e- haciz geldi. Sonra hacizi kaldırıp borcumu taksitlere böldürdüm. Ne zaman ödeyeceğimi sorduğumda ay sonu herhangi bir vergi dairesine gidip ödeyebilirsiniz dediler. ( borucumun olduğu vergi dairesi başka bir şehirde) ay sounda gittiğimde ödememin üstünden bir gün geçtiği için taksitlendirmeniz bozulmuş dediler. iyice gıcık oldum, ben bunu ödemeyi ertelesem yeniden e- hacizin gelme süresi sizce nedir?


 
hesabında para tutma. ben de aynı durumdaydım, 4-5 taksit ödedim, sonra ödeyemedim. 5-6 aydır ödemiyorum. hesapta 50 kuruş olsa bile bloke koyuyorlar. ama para yatar yatmaz çekebiliyorum.


  • cekilmis gayfe  (09.03.16 15:23:01) 
maaş hesabım ama allah korusun maaşımı çekerlerse sıçarım. anında çekersem sorun olmaz diyorsun?


  • birpelindegil  (09.03.16 15:26:33) 
ben hesaba yatar yatmaz tamamını çekiyorum. çekilemeyen küsüratı da arkadaşın hesaba havale yapıp hesabı sıfırlıyorum. şu ana kadar sıkıntı olmadı. ama yakında maaşa haciz gelebilir. max 4'te 1'inde haciz koyarlar. bakalım yapacaklar mı?


  • cekilmis gayfe  (09.03.16 15:28:19) 
4'de birinden fazlasına koymazlar di mi :( geçen sefer haciz koyduklarında hesabımda 400 lira para vardı hepsini çekmişlerdi:(


  • birpelindegil  (09.03.16 15:30:43) 
benim bildiğim yasal limit 1/4 oranında.


  • cekilmis gayfe  (09.03.16 15:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.