[]

okumuş adam cahilliği

sadece akademisyenlerin ve lisansüstü öğrencilerinin üye olup da girebildikleri bir kütüphanedeyim şimdi. sabah 10da geldiğimde yan tarafıma biri çanta bırakıp gitmişti. 3 saat oldu ne gelen var ne giden. millet yer bulamıyor lavuk çantasını bırakıp gitmiş bir yerlerde sürtüyor.

önümdeki lavuk da 3 saat sonra lütfedip az önce geldi. ben önümdeki iki yer de dolu diye düşünürken meğer kitaplarını bir yere çantasını diğer yere bırakmış kimse oturmasın diye. ulan millet çalışmaya yer bulamıyor.

ben bunu duyuruya yazarken bile utanıyorum, biri görecek de kütüphaneden faydalanmayıp gereksiz yer işgal ediyor diyecek diye.

okumuş adamlar bunu yapıyorsa cahil diye burun kıvrılan kitleler ne yapmaz.

siz de okumuş adam cahillikleriyle karşılaşıyor musunuz?

 
cehalet ile aptallık arasında fark var. gelin önce bunu tartışalım :)


  • cetoxim  (09.03.16 11:56:59) 
cahillik değil de saygısızlık bu
aileden alınan terbiye ile alakalı
babası kahveci adam, master da yapsa, doktora da yapsa kendini yontmazsa yine ayı oluyor malesef.
  • Corc  (09.03.16 12:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.