[]

bu iğneler ne iğnesi-doktorlar lütfen bir bakın

arveles 50mg/2ml ve tyoflex 4mg/2ml

doktor bunların karışımından sabah akşam iğne verdi 24 adet ama çok can yakıyor bel ağrısı için güya ama ondan daha beter. bugün kendimi daha iyi hissediyorum yaptırmasam olur mu acaba bir de bunlar kortizonlu mu tuza dikkat edeyim mi doktor söylemedi ama arkadaşım olabilir dedi. çok teşekkürler.


 
arveles ağrı kesici, tyoflex kas gevşetici. arvelesin hapını kullanıyorum iğne ile aynı etkiyi yaratır mı bilmem doktor olur derse hap olarak alın. kendimi iyi hissediyorum ilacı bırakayım işine de sakın girmeyin, yarım kalan tedavi ilerde yüzünüze tokat gibi çarpar.


  • masa penisi  (09.03.16 11:42:30 ~ 11:43:23) 
Yukarıdaki bilgiler doğru yakan ilaç arvales onuda belirteyim. Doktorunuz ile konuşun arvales yerine dicloron yada diclomec yapabilir miyiz diye. Biz dicloron muscoflex yapıyorduk aynı karışım olarak pek bir yanma yapmıyor tabi bu yapana da bağlı ama arvales her türlü yakar.


  • gozu acik sevisen yahudi  (09.03.16 12:06:58) 
kendini iyi hissediyorsan yaptırma. bu kadar basit hehehe.


  • siradisi00  (09.03.16 12:29:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.