[]

Devletin vize muafiyetinden çıkarı?

Merhaba.

Biliyorsunuz ki AB ile vize muafiyeti konusu bu sıralar bayağı konuşuluyor. Merak ettiğim şey ise, devletin bu vize muafiyetinden bir çıkarı var mı? Yoksa salt olarak halkının seyahat özgürlüğünü yerine getirmek için mi bu kadar üzerinde duruyor?

Teşekkürler.

 
şimdiki hükümetin devletin çıkarına bi harekette bulunacağını sanmıyorum, gelenleri vatandaş yapıp kendilerine oy verdirtirler anca. avrupa birliğinden gelen parayı da cebe atarlar. gelen suriyeliler de vasıfsız boş adamlar olacak, almanya eğitimli olanlarını ayıkladıktan sonra böyle bir teklifi hayata geçirmeye çalışıyor farkındaysanız. onlar da artık kontrol altına alamadılar işe yarayanları tutup posasını bize boşaltacaklar.


  • masa penisi  (09.03.16 11:21:58) 
oy toplayacaklar. ab ile vizeleri kaldirdik diyecekler.


  • fayfim  (09.03.16 11:23:40) 
bahsetmeyi unutmuşum yukarda, herkes vize muafiyetine odaklanmış ama olayın gerçekleşme şartları türkiye'nin avrupaya kaçan bütün suriyelileri ülkeye getirmesi. yani avrupa çöpünü boşaltacak üstüne de para verecek. komidinin üstüne bırakırlar giderken artık..


  • masa penisi  (09.03.16 11:25:33 ~ 11:25:50) 
teşekkürler arkadaşlar.


  • ateslizenci  (10.03.16 01:01:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.