Giriş
(6)

sınırsız internet?

RhapSody
1mbit kotasız internet sahibiyim arkdaşlar,aldığım ilk hafta torrentten sağlam "seed"lerle 800kb/s'yi yakalarken şimdi ilk ayın sonlarına doğru hiç bir downloadım (bunlara rapidshare vb. de ddahil ) 50kb/s'i aşmıyor. bunun sebebi ne olabilir acep? bilen biri bir el atsın işe yahu =/ şimdiden teşekkü
1mbit kotasız internet sahibiyim arkdaşlar,aldığım ilk hafta torrentten sağlam "seed"lerle 800kb/s'yi yakalarken şimdi ilk ayın sonlarına doğru hiç bir downloadım (bunlara rapidshare vb. de ddahil ) 50kb/s'i aşmıyor. bunun sebebi ne olabilir acep? bilen biri bir el atsın işe yahu =/ şimdiden teşekkürler.

not: ilk anda yazmayı unuttum, interneti aldığım ilk ayım ve sağlam 30/40 gb download yaptım,belki bir etken olabilir diye yazmayı uygun gördüm.
0
RhapSody
(02.11.09)
o nasıl bir 1 mbit ki 800 kb/s ile indiriyor? bence senin ki ttnet'in 8 mbit 15 gb kotalısı. 15 gb den sonra 512 kbit e düşüyor. yani buradan öyle bir soruna benziyor.

edit: böyle bir soruna benziyor demişim ama bu bi sorun değil. tafire böyle. 15 gb downloaddan sonra 512kbit e düşüyor otomatik. ve bu da 50 kb/s civarı bir hıza denk geliyor.
0
raikkonen
(02.11.09)
1mbit bağlantıyla 800kb/s bir mucize. gerçi uydunet sağolsun bir kere bende aynı hızlara ula$tım.. ama ttnet'se bilemiyorum, o adamların ne yaptığına kafam basmıyor benim.

uzman değilim ama benim bildiğim 100kb/s civarında down yapabilmen gerekiyor..
0
spitneybears
(02.11.09)
ya şimdi 800kb öyle ortalama değil de en üst sınıf ama raikkonen, hocam o muabbete şimdi google'layınca ben de denk geldim fatura gelince bakmanın bi faydası var. neyse 2nize de teşekkür ederim =)
0
🌸RhapSody
(02.11.09)
şimdi raikkonenin dediği olay olması lazım. çünkü 800kb 8mbite, 50kb da 512kbite eşit oluyo küsüratlarını saymazsak. hatta olması lazım diil öle yani eminim ben.
0
jjwa
(02.11.09)
ben 4 mbit ile rapidsharede ancak 400 görüyorum yahu. naptın sen (o da küsüratı yuvarlayınca)
0
darknum
(02.11.09)
tarife sorunsalıdır o. benim arkadaşım bir ayda 250 gb indirdi, nasıl yaptı aklım almıyor, hala 8mbitle devam ediyor. onun da düşer yakında:D
0
outlawrider
(03.11.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.