[]

MACOSX: silindikten sonra kurtarılan videolar aslında kurtarılamamış

sd karttan silinen video dosyalarını bir yazılım vasıtasıyla kurtardım fakat izleyemiyorum. soğuk su?
macosx 10.9.5
kurtaran yazılım: easeus
video repair denedim bir yazılımla lakin fayda etmedi. başka repair yazılımı önererseniz varım diyor.

 
boşuna uğraşma nand çiplerden (yeni nesil mekanik olmayan diskler) veri kurtarmak ölüyü canlandırmaktan farksız. mekanik hdd'lerden kurtarmak daha kolay çünkü manyetik alan ile çalışıyor sen silsende hdd diski üzerindeki o manyetik kalıntılardan veriyi kurtarıyorlar bi şekil.


  • masa penisi  (08.03.16 19:40:42 ~ 19:41:12) 
@masa penisi fotoğraflar kurtarılmasaydı sallamazdım ama umutlandım naparsın


  • groovettyn  (08.03.16 19:50:43) 
imkansız değil hocam da ne bileyim. şöyle bişey var resimlerin boyutları ufak oluyor. o yüzden dosyanın tutarlılığını bozmadan geri kazanmak mümkün olur. ama videoda boyut fazla verinin tutarlılığını bozmadan geri getirmek çok zor.


  • masa penisi  (08.03.16 19:59:55) 
easeus ile normal hdd yi denemiştim onda da büyük boyutlarda başarısız olmuştu. hatta 3mb lık videoların kurtarılmış hali 90-100 mb tutuyordu.


  • yüzyıllık yalnızlık  (08.03.16 20:21:45) 
hdd toollarıyla silik verinin boyutunu görebiliyorum. dosyalar silindikten sonra herhangi bir yazma silme de yapmadım. dolayısıyla dosyalar orada. bunun bir geri alma hamlesi olması lazım yağ?!


  • groovettyn  (08.03.16 20:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.