[]

ssg'nin sözlükle bir bağlantısı kalmadı mı?

bütün bağlarını kopardı mı yani? sadece bir yazar mı şu an




 
hisselerin %94'ünün sahibiymiş.
www.eksiduyuru.com

  • baba jo  (08.03.16 14:44:42 ~ 14:45:00) 
peki şirketin başına koyduğu yönetici yazarlara isyan çıkarttırırken kendisi niye hiç müdahale etmiyor öyleyse?


  • yamuklu sucurta  (08.03.16 14:45:46) 
orijinal sözlüğe "eski dandik site" diyip beta boku gelirken, moderasyonun fesholmasına sebep olup tanımsız entry'ler çoğalırken sözlüğün başında ssg vardı zaten; muhtemelen daha gitmeden önce planladığı şeylerdi bunlar.


  • baba jo  (08.03.16 14:49:25 ~ 14:49:50) 
baba jo +1. Bence site ciddi bir değişimin içerisinde ve bu planladıkları bir şey.


  • dostlarorkestrasi  (08.03.16 14:50:35) 
yuzde 6yi kancuka ugrassin diye verdi iste.


  • baldur2  (08.03.16 14:50:53) 
eksisozluk.com şu entry'de yönetici olmadığını söyleyince bende bütün her şeyi satıp gitti zannettiydim


  • yamuklu sucurta  (08.03.16 14:52:01) 
Sözlüğü krizle popüler hale (unutulmama, farklılaştırma) getirmek istiyor da olabilirler. Geçmişte bunun örnekleri olmadı mı? Ben 15-16 senedir sözlüğe girerim, sözlüğün hiçbir zaman kaliteli yazar ve içerikle istediğini alabildiğini görmedim. Ssg'nin kanzuk'tan farkı teknik bilgisi ve aldığı kararların bir kısmının mantıklı olmasıydı, onun dışında yine bildiğini yapıyordu. Ayrıca sözlük yönetimini bıraktıysa, her çıkan olayda işin içine girecekse bir anlamı kalmıyor bence.


  • Abdurrahman  (08.03.16 14:53:06 ~ 14:54:19) 
Insider bir bilgiye gore; ssg yine sozlugun sahibi kanzuk'u ceo yapti. Yani ssg etliye sutluye karismasa da paralari yemeye devam ediyor, kanzuk yonetiyor.


  • neferkitty  (08.03.16 15:10:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.